Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Divizionara C si-a testat inca o data fortele inainte de primul joc oficial

Aflata pe ultima linie a pregatirilor in vederea sezonului de primavara, CS Faurei a mai disputat un joc de verificare cu CSO Ianca, partida care s-a incheiat cu victoria clara a divizionarei C.
Disputat pe terenul liceului din Ianca, meciul a fost echilibrat la inceput. Bajan a deschis scorul pentru formatia vizitatoare, iar gazdele au egalat dupa putin timp.
Divizionara C a preluat initiativa si pina la finalul meciului a mai inscris de inca cinci ori, prin Calatoaie, Craciunescu, din penalty, Anghelina, Musat si Stefanita.
La rindul lor, jucatorii din Ianca au mai reusit sa-l invinga inca o data pe portarul Ilasc.
Deoarece in prima etapa nu va putea miza pe serviciile lui Stefanita, suspendat pentru cumul de cartonase, Iacob Carst l-a introdus pe acesta abia in ultima parte a meciului, astfel ca formatia din Faurei a evoluat in cea mai mare parte a meciului in formula: Ilasc - Tandalache, Fratila, Musat - Tanase, Craciunescu, Calatoaie, Doru, Mita - Bajan, Anghelina.
In repriza a doua au mai intrat in joc portarii Leca si Nicolita precum si jucatorii de cimp Stefanita si Vasile. Nu au fost utilizati Carp care acuza o stare gripala si Stanciu care s-a accidentat in saptamina premergatoare meciului, a plecat la Braila si nu a mai dat nici un semn de viata.
"In primul rind sint foarte multumit de faptul ca ni s-a asigurat o saptamina de semicantonament si am putut sa ne mai punem cit de cit la punct cu pregatirea fizica. Pe de alta parte sint necajit ca nu putem sa ne antrenam pe terenul nostru deoarece suprafata de joc este foarte moale si atunci trebuie sa gasim solutii, ceea ce este foarte greu. Dar aceasta nu este doar problema noastra, ci a majoritatii echipelor din acest esalon, motiv pentru care toate formatiile incearca sa dispute partide de verificare in deplasare.
Nici in privinta lotului nu sint prea linistit. La Ianca, de exemplu, nu am avut decit 13 jucatori de cimp valizi si trei portari. Trebuie insa sa ne descurcam in conditiile date", a declarat Iacob Carst.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii