Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Divizionara B si-a luat revansa dupa infringerea de la Insuratei

Partida amicala retur dintre Dacia si Viitorul Insuratei nu s-a mai derulat conform programarii, pe stadionul "Progresul", ci pe Municipal, decizia de schimbare a locului de desfasurare fiind luata vineri dupa-amiaza, dupa ora de inchidere a editiei cotidianului Obiectiv - Vocea Brailei.
Meciul a inceput furtunos si chiar in minutul 6 coordonatorul de joc al divizionarei C, Vioreanu, a trimis o diagonala de la centrul terenului, Dobre a intrat in careu, a sutat la coltul scurt, Olteanu a respins gresit si acelasi atacant al oaspetilor a sutat in vinclul coltului lung, deschizind scorul.
Dupa numai doua minute unul dintre jucatorii care au confirmat ca merita sa joace in Divizia B desi este inca junior, Girleanu, a centrat in fata portii si, de la 2-3 metri, Sandru a trimis pe linga portarul Stoica, restabilind egalitatea.
Gazdele puteau prelua conducerea insa Covaci (min. 18) a incercat sa suteze la coltul scurt si mingea a lovit bara, dar si oaspetii puteau majora scorul insa Dobre a sutat din 6 metri, putin peste transversala.
Pina la pauza, Girleanu a mai facut doua curse pe partea dreapta, la ultima a centrat din nou ideal in fata portii insa fundasul central Bogdan a fost mai iute decit George Radu, un atacant venit sa dea probe la Dacia Unirea.

La trei minute de la reluare, Olenic a trimis mingea in bara, iar in minutul 55 Sandru a reusit sa transforme impecabil o lovitura libera de la 25 de metri si sa aduca gazdele in avantaj.
Putea fi 3-1 in minutul 65 insa Corcoveanu nu a reusit sa fructifice pasa primita de la Ghioca desi s-a aflat doar fata in fata cu portarul.
Cum ocaziile se razbuna, Viitorul a reusit o actiune bine coordonata pe partea dreapta, intreaga defensiva braileana a gafat, Iliuciuc a ramas spectator si Tanase, de la 1 metru, a reluat in plasa portii.
Dupa numai 5 minute, Dacia a obtinut o lovitura de colt, Ochia a centrat in centrul careului de 16 metri si Fanel Ghioca a marcat un gol superb cu capul, stabilind totodata si scorul final al partidei.
Aceeasi faza s-a derulat in minutul 80, avind drept protagonisti aceeasi jucatori, numai ca de data aceasta mingea reluata cu capul de Ghioca a trecut razant cu stilpul din dreapta al portii oaspetilor.
FC Viitorul a atacat in citeva rinduri periculos poarta braileana insa tinarul portar Botas, jucator de doar 16 ani, din propria pepiniera, a avut interventii curajoase si cu efect.
Dacia: Olteanu - Ghidarcea, Posteuca, Calin, Cristofan - Girleanu, Ochia, Macarie, Sandru - Covaci, G. Radu. Au mai jucat Iliuciuc, Botas, Olenic, Burghelea, Pelin, Ghioca, Ungureanu, Coman, Dumitru, Munteanu.
FC Viitorul: Stoica - Samuila, N. Radu, N. Bogdan, Clim - Paraschiv, Vioreanu, Tanase, Bratosin - Dobre, Oprea. Au mai jucat: Iorcic, Stanciu, Stefanita, Burlusteanu, Nicoara, Grecu, Cheles, Baciu, Butiseaca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii