Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DIVIZIA A

Steaua - Jiul Petrosani 1-0

Unicul gol al meciului a fost marcat de Vasilica Cristocea in minutul 17, care a inscris din sase metri dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Banel Nicolita.
Meciul s-a jucat fara spectatori, in urma deciziei Comisiei de Disciplina a FRF dupa scandarile rasiste de la partida cu Sportul Studentesc, scor 2-1, din etapa a XXVIII-a a Diviziei A.
La sosirea la stadion, presedintele CA al Steaua, Gigi Becali, a impartit mai multor cersetori bancnote de 500.000 de lei. La tribuna a doua a fost un pus banner pe care scria: "O stea pleaca din galaxie - respect George Ogararu".
In minutul 43, nocturna s-a stins partial, dar meciul a continuat. De asemenea, au existat probleme si la tabela. La pauza luminozitatea a revenit aproape de capacitatea normala, fiind rezolvata si problema tabelei. In minutul 54 au cedat din nou o parte din becurile de la nocturna, iar in minutul 65 problema a fost rezolvata

Politehnica Iasi - FC Arges 3-2

Golurile echipei gazda au fost marcate de Miclea, in minutele 6 si 22, si Bilba '29, in timp ce pentru FC Arges a inscris Bilasco, in minutele 71 si 87, ultimul din penalti.
Atacantul Cercoch a sutat in minutul 6 din interiorul careului, Guso a respins in fata, iar Miclea, din doi metri a impins mingea in poarta, deschizind scorul pentru Poli Iasi.
In minutul 22, Miclea a trimis mingea in stinga portarului echipei pitestene Guso, din marginea careului, dupa o pasa a lui Cernoch, majorind scorul pentru Poli Iasi.
Poli Iasi si-a marit avantajul in minutul 29, dupa ce Cercoch a centrat in interiorul careului, iar Bilba a inscris cu latul din 5 metri.
FC Arges a redus din diferenta in minutul 71. Negoita a executat un corner, iar Bilasco a reluat din 7 metri pentru 3-1.
Bilasco a marcat ultimul gol al partidei de la Iasi, transformind un penalti in minutul 87, dupa ce tot el a fost faultat de portarul Branet.

Dinamo - FC National 2-1

Pentru Dinamo au marcat Grigorie '24 si Niculescu '29, in timp ce pentru FC National a inscris Griffiths '8.
In minutul 6, Ryan Griffiths, dupa o pasa de la Mircea Oprea, a reluat de la zece metri lateral stinga in stilpul din dreapta portii aparate de Munteanu.
FC National a deschis scorul in minutul 8. Herea a executat un corner de pe partea stinga, Abiodun a prelungit in careu, iar Griffiths a trimis cu piciorul la coltul lung.
In minutul 11, dinamovistul Claudiu Niculescu a sutat de la 12 metri, lateral dreapta, in bara portii aparate de Nae.
Dinamo a restabilit egalitatea in minutul 24. Moti a centrat de pe partea stinga, iar Grigorie a marcat cu un sut plasat de la 12 metri in dreapta lui Nae.
Claudiu Niculescu a majorat scorul pentru Dinamo in minutul 25, cind a marcat de la 25 de metri, pozitie centrala.

Pandurii - Poli Timisoara 3-2

Golurile echipei Pandurii au fost reusite de Adrian Popescu '9, Bogoi '30 si Scutaru '63 (autogol), in timp ce pentru Poli Timisoara a marcat Balace '57, '68.
Primul gol al echipei Pandurii a fost reusit, in minutul 9, de Adrian Popescu, care a trimis mingea in poarta din sase metri dupa o centrare venita de pe partea dreapta.
Echipa gazda si-a marit avantajul in minutul 29, cind, dupa o centrare a lui Popete, Bogoi a sutat in coltul lung al portii aparate de Marius Popa.
Poli Timisoara a redus din diferenta in minutul 57, prin Balace, care a sutat din 9 metri la coltul lung si a marcat.
Pandurii si-a marit avantajul pe tabela de marcaj, in minutul 63, cind in urma unui corner executat de Vranjkovici, jucatorul Adrian Popescu a deviat cu capul din sase metri spre poarta, iar Scutaru (Poli Timisoara) a introdus mingea in proprie poarta.
Silviu Balace a reusit al doilea sau gol pentru Poli Timisoara, in minutul 68, cu un sut de la 16 metri din pozitie centrala.

Farul Constanta - Otelul Galati 0-1

Viorel Tanase a inscris unicul gol al partidei in minutul 71, printr-un sut cu pamintul.
Meciul, la care au asistat aproximativ 600 de spectatori, a fost arbitrat de o brigada formata din Marius Martis (central), Iulian Radu, Bogdan Velicu (asistenti) si Marius Avram (rezerva). Observatori au fost Valentin Alexandru si Constantin Gheorghe.
La intrarea jucatorilor in teren, tehnicianul Petre Grigoras a fost aplaudat de galeriile ambelor echipe si numele sau a fost scandat de suporterii formatiei Farul. La meci au fost prezenti 80 de sustinatori ai echipei Otelul, care au scandat in minutul 12 "Libertate pentru suporteri".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii