Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Distractie nocturna terminata la spital

Ieri, noapte, un brailean de 34 de ani a fost gasit de politisti pe un teren viran, plin de singe, aproape inconstient si complet amnezic in privinta modului cum a ajuns acolo. Oamenii legii fusesera sesizati de citiva prieteni ai barbatului, care anuntasera ca acesta fugise pe un cimp de la marginea orasului, fiind lovit la cap, si nu reuseau sa-l gaseasca, din cauza intunericului. Primele cercetari indica faptul ca victima s-a luat la cearta cu cineva si a fost lovita cu un obiect contondent in cap, fugind apoi incotro a vazut cu ochii, pentru a scapa de agresor. Barbatul se afla acum in spital, cu traumatisme craniene, dar in stare stabila, iar Politia a demarat o ancheta, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care barbatul a ajuns plin de lovituri in cimp, in miez de noapte.
Sorin Cutac se afla impreuna cu un grup de prieteni la o petrecere nocturna pe plaja lipoveneasca, de pe soseaua dig Braila - Galati. Dupa ce au baut bine, intre petrecareti a izbucnit o cearta, iar de la cuvinte grele, la lovituri, nu a fost decit un pas. Se pare ca victima a fost lovita pe la spate cu un obiect contondent in cap, umplindu-se imediat de singe. Speriat, barbatul a luat-o la fuga pe terenul viran de pe marginea drumului, incercind sa scape de bataie. Insa, la un moment dat, epuizat din cauza efortului, s-a prabusit la pamint, fara suflare. Dindu-si seama de gravitatea situatiei, citiva dintre cei care l-au vazut ca este ranit au plecat in cautarea lui. Au scotocit terenul accidentat cu lanternele, iar unul a adus chiar un ATV, pentru a se deplasa mai usor, insa totul a fost in zadar. Speriati ca barbatul ar putea muri pina dimineata, tovarasii acestuia au alertat Politia si Salvarea, prin Apelul Unic de Urgenta 112.
Dupa citeva zeci de minute de cautari, politistii au gasit victima zacind intr-o balta de singe si abia putind sa vorbeasca. Nu a stiut sa le spuna oamenilor legii cum a ajuns acolo, dar se plingea incontinuu ca il doare foarte tare capul. "La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Politiei Municipiului si, dupa o ora de cautari, l-au identificat pe numitul C.Sorin (34 de ani) din Braila, care prezenta leziuni in zona fetei si se afla in stare avansata de ebrietate. S-a luat masura transportarii acestuia la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru ingrijiri medicale. Din primele verificari ale politistilor s-a stabilit ca victima, impreuna cu doi colegi de serviciu, dupa terminarea orelor de program, a consumat bauturi alcolice si s-a deplasat cu acestia pe DN 22B, la o distanta de aproximativ 2 km de municipiul Braila, pentru a-si petrece timpul liber. Ulterior, in conditii care nu au putut fi, inca, stabilite, aceasta a suferit vatamari corporale usoare. In cauza s-a intocmit dosar penal si cercetarile continua pentru a se stabili daca leziunile au fost produse prin agresiune sau autoaccidentare, urmind a se lua masurile legale", se arata in comunicatul remis redactiilor de Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Ranitul a fost carat cu greu de prietenii sai pina la ambulanta aflata la sosea, unde i s-a acordat primul ajutor. Barbatul a fost apoi transportat la Spitalul Judetean de Urgenta, fiind internat in sectia de neurologie. Dupa primele ingrijiri medicale, medicii i-au stabilit diagnosticul de traumatism cranian minor si plaga la nivelul scalpului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii