Mergi la conţinutul principal

Distracţia celor mici, asigurată cu succes de Zilele Brăilei

• vineri, în Grădina Publică, juniorii au venit în număr mare să vizioneze piesele de teatru organizate de preşcolari • activităţile dedicate celor mici vor continua şi zilele următoare, în diverse locaţii din Brăila

 

Cu mic, cu mare, copiii s-au adunat, vineri, în Grădina Publică pentru a sărbători Zilele Brăilei prin teatru, în cadrul activităţii “Brăila în culorile copilăriei”. Însoţiţi de părinţi şi bunici, încă de dimineaţă, cei mici au putut viziona cunoscutele piese de teatru - “Povestea celor trei purceluşi”, pregătită de Grădiniţa nr.47, “Pinochio”, “Iedul cu trei capre” - Grădiniţa nr. 37, “Dumbrava minunată”, “Despre prietenie”, o piesă a Grădiniţei “Narcisa”, iar, de la ora 18.30 - „Ridichea Uriaşă” la Teatrul de Păpuşi Brăila.

“Am folosit astăzi metoda covorului povestitor. Este un covor magic în care sunt redate scene şi decorul din povestea respectivă pentru copii. Este o metodă interactivă de prezentare a poveştilor şi sperăm să-i atragă pe copii şi să le ofere altceva în afara metodelor cu care ei au fost învăţaţi în grădiniţă”, ne-au explicat doamnele educatoare de la Grădiniţa nr.47, ce formează trupa “Prietenii isteţi”.

Evenimentele organizate vineri au fost un real succes, iar toţi cei adunaţi s-au declarat mulţumiţi, lăudând iniţiativa primarului de a organiza astfel de manifestări. Brăilenii îşi doresc ca şi pe viitor să se organizeze cât mai multe astfel de activităţi pentru cei mici.

“Sunt încântată de aceste activităţi, mai ales că se desfăşoară într-un spaţiu liber, am participat şi anul trecut, dar şi cu ocazia zilei de 1 Iunie, când am vizionat cam toate piesele. Vârsta fetiţei mele îi permite să le înţeleagă, ea trăieşte într-o lume a poveştilor, este foarte încântată de activităţile organizate, din care poate desprinde morala poveştii. Piesele de azi o fac să interiorizeze stările, mesajul. Pe viitor ar fi minunat să se desfăşoare şi alte activităţi, concursuri, dansuri, întreceri sportive sau gimnastică pentru copii”, ne-a mărturisit o mămică.

Activităţile dedicate celor mici au început pe 11 august şi vor continua şi în zilele următoare, iar copiii se pot bucura de o porţie de râs în mai multe zone ale oraşului. Programul complet al evenimentelor de “Zilele Brăilei” îl găsiţi pe site-ul www.obiectivbr.ro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro