Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Disparut fara urma, dupa ce a trecut ilegal frontierele a doua state

Cunoscut cu antecedente penale, braileanul Liviu Sbarcea, 29 de ani, a fost deferit instantei de judecata, din dispozitia Parchetului Local, sub acuzatia de trecere frauduloasa a frontierelor altor state (OUG 112/2001). Anul trecut, Sbarcea a reusit sa ajunga ilegal in Serbia si Croatia, el fiind ulterior depistat de politistii din Zagreb si returnat in tara. Inculpatul urmeaza a fi judecat in lipsa, pentru ca s-a sustras de la cercetari si este disparut de la domiciliu.
Liviu Sbarcea a ajuns la Timisoara pe 6 martie 2005 si de acolo, cu un microbuz, in localitatea Deta din apropierea granitei cu Serbia. Doua zile mai tirziu, el a reusit sa ajunga, pe jos, in Serbia, traversind un pilc de padure de la frontiera.
O data ajuns in Serbia, braileanul "a luat-o la picior" pina la prima localitate de granita, unde s-a ascuns intr-un tren de marfa. Cu acest tren, el a trecut (ilegal) frontiera in Croatia. Stradania lui Sbarcea s-a dovedit zadarnica, pentru ca, la scurt timp, a fost depistat de Politia din Zagreb fara documente legale de sedere in Croatia. Asa se face ca, in ziua de 17 mai 2005, Liviu Sbarcea a fost imbarcat intr-o cursa a Companiei CSA si trimis la Bucuresti, in baza titlului de calatorie nr. 147 eliberat de Ambasada Romaniei la Zagreb.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii