Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discutii intre liderii PSD si PNL pentru numirea noilor directori de deconcentrate

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, are deja consultari cu liderul liberal Constantin Cibu, pe tema viitorilor sefi ai deconcentratelor. Chiar daca, oficial, Stancu le-a numit doar "discutii", el a precizat foarte clar, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gind sa asiste pasiv la nominalizarea unor oameni in functiile din care vor fi debarcati democratii, fara a-si da cu parerea si a actiona, daca o persoana sau alta i se pare nepotrivita. Liderul PSD isi explica dorinta de implicare prin faptul ca aceste numiri pot afecta in rau interesele comunitatii: "O sa fim foarte atenti la nominalizarile care se fac pe posturile care se vor elibera, la deconcentrate. Eu, unul, o sa fiu foarte atent". Intrebat fiind ce putere are el, in calitate de presedinte CJ, sa influenteze deciziile privind numirea sefilor deconcentratelor eliberate de democrati, Stancu a raspuns: "Ei, o sa am! Nu o sa ma bag in aceste numiri, dar o sa monitorizez, si daca ne trezim cu toti betivii si toti nenorocitii in aceste posturi, nu e in regula. O sa am o discutie cu prietenul meu, domnul Cibu, si o sa am un punct de vedere si eu pentru ca reprezentam, totusi, un partid pe care-l intereseaza ce se intimpla in judetul Braila. Nu trebuie sa punem pe oricine, dar de-asta am ajuns la coada vacii, din ditamai bogatia din judet, am ajuns ultimii! Trebuie sa fim mai atenti. Eu am avut discutia asta cu Cibu si o sa mai am discutii de genul asta, sigur, discutii civilizate, ca doar n-o sa ajungem sa ne luam de git unul cu altul".
La rindul sau, senatorul Aurel Simionescu a explicat in ce mod se mai poate actiona, cind e vorba despre numirea unor noi directori:
"Putem sa ne ducem la un anumit minister, sa avem o anumita pozitie in legatura cu o persoana sau alta nominalizata pentru un astfel de post".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii