Mergi la conţinutul principal

Discoteci şi baruri luate cu asalt

peste 100 de persoane au fost legitimate, dintre acestea aproape jumătate fiind controlate corporal sumar • nici cei care se deplasau cu atoturismele nu au scăpat de controale, peste 80 de şoferi fiind opriţi în trafic

 

Zile de week-end cu avalanşă de controale. Locurile de distracţie au fost luate cu asalt, scandalagiii fiind liniştiţi la foc automat de către mascaţi. Nici şoferii aflaţi în trafic nu au fost trecuţi cu vederea.

În zilele de 17 şi 18 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, Serviciului de Investigare a Criminalitătii Economice, de la poliţiile orăşeneşti şi secţiile de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu cât şi în localităţile din mediul rural. S-a avut în vedere menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale. Poliţiştii au verificat 40 de societăţi comerciale, au legitimat 106 persoane, dintre care 34 au fost controlate corporal sumar, şi au oprit în trafic 82 de autovehicule. Au fost constatate 118 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 22.000 lei.

Dintre amenzile aplicate, 92 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 16 s-au dat conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii au ridicat în vederea suspendării patru permise de conducere, au retras trei certificate de înmatriculare  şi au confiscat produse alimentare şi băuturi alcoolice, în valoare totală de 550  lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro