Mergi la conţinutul principal

Dirt Track: Vitaly Lysak, legitimat la CSM Brăila, este lider după primele 2 etape

* sportivul din Ucraina are 14 puncte * cu 11 puncte, Milen Manev se află pe poziția a doua * cel mai bine clasat sportiv român este Adrian Gheorghe cu 9 puncte

 

Sâmbăta trecută, pe pista Stadionului Municipal s-au desfășurat primele două etape ale Campionatului Național individual de dirt track seniori, competiție la care au participat 9 alergători de la trei cluburi din România, CSM Brăila, CSTA București și MRM București.

Prima etapă, la care au luat startul 9 sportivi, a fost câștigată de Vitaly Lysak, din Ucraina, legitimat la CSM Brăila, care a acumulat 8 puncte, maximum din ceea ce putea realiza. Pe locul al doilea, cu 11 puncte, s-a clasat bulgarul Milen Manev, legitimat de asemenea la CSM Brăila. Marian Gheorghe de la CSTA București a acumulat 5 puncte iar Daniel Gheorghe de la CSM Brăila și-a trecut în cont 3 puncte.

La etapa a doua au participat 7 alergători și 2 rezerve, iar primul loc în această rundă i-a revenit tot sportivului din Ucraina, Vitaly Lysac, cu 6 puncte. Marian Gheorghe și Milen Manev au acumulat câte 4 puncte fiecare, Adrian Gheorghe a obținut 3 puncte.

Clasamentul general după primele două etape arată astfel: 1. Vitaly Lysak 14 puncte, 2. Milen Manev 11 puncte, 3. Adrian Gheorghe 9 puncte, 4. Marian Gheorghe 7 puncte, 5. Andrei Popa 6 puncte, 6. Mark Barany 6 puncte, 7. Daniel Gheorghe 3 puncte, 8. Aurelian Oaneș 1 puncte, 9. Ștefan Căpităneanu zero puncte.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro