Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directorul "Allianz Tiriac" Braila sprijina tinerii artisti

In urma cu citeva saptamini, directorul "Allianz Tiriac", Petre Cenca, a auzit despre situatia in care se gasea o eleva talentata a Liceului de Arta, Laura Iacobet, din clasa a XII-a A. Din cauza unor grave probleme familiale, tinara a ajuns, alaturi de ai sai, sa locuiasca in caminul Grupului Scolar Agricol "Gh. K. Constantinescu". Dificultatile financiare au pus la grea incercare dorinta Laurei de a invata, insa fata isi dorea sa mearga mai departe. Cum o nenorocire nu vine niciodata singura, si instrumentul la care cinta, un violoncel, era aproape de nefolosit, ca printr-o minune, Laura Iacobet a aflat intr-o zi ca va primi un violoncel nou. Vestea a fost aproape incredibila pina cind instrumentul nou nout nu a ajuns in biroul directorului institutiei. "Ma gindeam chiar sa renunt la scoala, insa cred ca Dumnezeu a fost tot timpul alaturi de mine. Nici nu pot sa spun cit de bucurosa sint. Nu am cuvinte sa-i multumesc domnului Cenca de la "Allianz Tiriac" si domnului viceprimar Tilea care a aflat de situatia mea si m-a ajutat" a spus, imbujorata de atita emotie si bucurie, Laura Iacobet.
Aproape la fel de bucuros ca si eleva sa, directorul liceului, prof. Adrian Simion, a marturisit ca este pentru prima data cind se intimpla asa ceva dupa multi ani. "Mecenatul nu mai sta in obisnuinta celor care au bani astazi. Gestul acestui om pot sa spun ca a salvat o viata. Eleva se afla intr-un moment de cumpana a vietii si dumnealui, prin darul pe care l-a facut, a ajutat-o sa mearga mai departe pe drumul drept". Violoncelul cel nou a sosit la Braila exact in ziua in care eleva se intorcea, alaturi de alte doua colege, de la un Festival Concurs National de Muzica Folk de la Bucuresti, unde a cistigat Marele Premiu, lucru care a confirma inca o data talentul si seriozitatea ei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii