Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Director din Primarie, accidentat de o tinara de 19 ani

Joi dupa-amiaza, directorul Directiei de Asistenta Sociala (DAS) din cadrul Primariei Braila a fost victima unui accident rutier produs de o pustoaica de 19 ani. Imediat dupa incident, soferita a fugit de la locul faptei, fiind descoperita ulterior de politisti.
La momentul accidentului, Anisoara Satnoianu era in timpul programului de munca si se deplasa cu masina de serviciu, impreuna cu soferul, la o institutie. Ajungind la intersectia strazilor "1 Decembrie 1981" cu Stefan cel Mare, masina a fost lovita din plin de un autoturism "Daewoo Tico", condus de Nicoleta P. (19 ani) din Braila. Cauza producerii evenimentului rutier a fost neacordarea prioritatii de trecere, soferita intrind in autoturismul "Dacia 1310" in care se afla directorul DAS, condus regulamentar de Nicu D. (39 de ani). Tinara si-a ingreunat situatia parasind locul accidentului fara incuviintarea politistilor, doua ore mai tirziu fiind identificata si condusa la sediul Politiei pentru cercetari.
In urma impactului, Anisoara Satnoianu a fost transportata la spital, pentru ingrijiri medicale, iar politistii au intocmit dosar penal. "A intrat o masina in masina de serviciu, iar eu eram in spate. Ma deplasam de la Directie la Centrul Social de Gazduire, iar soferul din cealalta masina nu a acordat prioritate. Am o fisura la o mina si mi s-a pus o fasa elastica si iau un tratament. Am concediu medical, dar merg la serviciu, nu stau acasa. Nu pot sa scriu pentru ca trebuie sa ma menajez, sa nu ramin cu probleme", ne-a spus Anisoara Satnoianu, directorul DAS.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii