Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directia pentru Sport a judetului Braila demareaza, in acest week end, programul "Sport curat, sport corect"

In acest week end, Directia pentru Sport a judetului Braila organizeaza doua competitii, Cupa "Pescarusul", la fotbal si triatlon, si Cupa de Primavara la volei baieti, manifestari sportive care prefateaza si demararea Programului de prevenire a violentei in sport, de promovare a fair play-ului si preventie a consumului de substante dopante, denumit "Sport curat, sport corect".
Programul cu aplicabilitate pe toata durata anului 2006 este initiat de forul mentionat si consta in distribuirea de materiale informative cu prilejul competitiilor sportive organizate.
"Cupa Pescarusul" se va derula simbata, 25 martie, incepind cu ora 8.30, la sala si terenul de sport apartinind scolii "Mihail Sadoveanu".
La prima sa editie, elevii vor participa la doua probe, fotbal si triatlon, la aceasta din urma facindu-se un clasament general in urma probelor pe care elevii le vor avea de trecut, viteza pe distante de 25 de metri, saritura in lungime de pe loc si aruncarea mingei de oina.
La aceasta prima actiune vor participa 70 de elevi nascuti in 1992 si mai mici.
"Cupa de primavara" se va desfasura pe durata a doua zile in sala de sport a scolii "Alexandru Ioan Cuza", organizatori fiind DSJ si Asociatia Sportiva Scolara "Zimbrii". La competitie vor participa, alaturi de echipa "Zimbrii" alte trei echipe, reprezentind unitati de invatamint din Braila, Colegiul National "Gh. M. Murgoci", Liceul "M. Sebastian", Gr. Sc. "C. Brincusi".
"Cupa de primavara" are drept scop asigurarea unui cadru adecvat de pregatire a echipei "Zimbrii" a scolii "Alexandru Ioan Cuza" care luna viitoare va participa la etapa de zona a campionatului scolar rezervat echipelor de gimnaziu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii