Skip to main content

Directia pentru Sport a aprobat pentru finantare cinci proiecte

Prima sesiune de finantare publica a proiectelor sportive, organizata de catre Directia pentru Sport a Judetului Braila s-a incheiat pe data de 27 martie. In cadrul concursului de proiecte s-au inscris opt structuri sportive care au depus tot atitea propuneri de finantare pentru cele doua programe nationale "Promovarea sportului de performanta" si "Sportul pentru toti" din care au fost acceptate spre finantare doar cinci.
In cadrul programului "Promovarea sportului de performanta" au fost aprobate proiectele Clubului Sportiv "Activ TT", Asociatiei Judetene de Atletism si ale Clubului Sportiv "Spartacus", iar competitiile pe care le vor derula si sumele de care vor beneficia sint in ordine, "Cupa sperantelor", concurs de pregatire la tenis de masa - 2934 RON, Medalii pentru atletismul brailean" - 3000 RON si "Cupa Dunarii" la tenis de cimp - 2916 RON.
La programul "Sportul pentru toti" s-au aprobat doua proiecte "Handbal ministar" propus de Asociatia Judeteana de Handbal, care va primi 3448 RON si "Cupa florar" proiect pentru care Asociatia Judeteana de Volei va primi din partea DSJ-ului 3376 RON.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu