Mergi la conţinutul principal

Directia Judeteana pentru Tineret a derulat 20 de proiecte pentru tineri

In acest an, Directia Judeteana pentru Tineret (DJT) Braila a derulat 20 de proiecte proprii, printre care se numara si doua concursuri locale, pentru acestea fiind alocat un buget de peste 100 de milioane lei vechi. Proiectele s-au adresat tinerilor braileni, atit celor aflati in libertate, cit si celor privati de libertate. Astfel, in perioada februarie - martie, la Penitenciarul pentru Minori si Tineri Tichilesti s-a desfasurat programul intitulat "Fair - Play", in cadrul caruia detinutii au fost informati cu privire la drepturile si obligatiile cetateanului, au invatat tainele unei meserii si au participat la diverse expozitii si concursuri. De asemenea, DJT in colaborare cu Centrul Antidrog a derulat un proiect antidrog care s-a adresat tinerilor privati de libertate, dar si elevilor si studentilor, scopul fiind prevenirea si combaterea consumului de droguri. In luna aprilie, s-a derulat proiectul "Busola Profesiei", care s-a adresat elevilor braileni, scopul fiind indrumarea acestora in cariera. A urmat apoi un alt proiect intitulat "Adevarul despre droguri", tot in colaborare cu Centrul Antidrog, care a constat in realizarea unui studiu privind consumul de droguri printre elevi. In luna mai, cu ocazia Zilei Tineretului brailean, DJT a organizat diverse concursuri si spectacole, in care au fost angrenati tinerii. Proiectul "Noapte Alba" a avut ca scop implicarea tinerilor in viata publica, prin participarea la actiuni de ecologizare in tabara Lacu Sarat si Parcul Monument.
In luna iunie, s-a desfasurat "Cupa 1 Iunie - DJT Braila", manifestare sportiva la care au participat 200 de tineri.
DJT a realizat si proiecte care au urmarit imbunatatirea relatiilor dintre parinti, elevi si profesori, proiecte ce au urmarit pregatirea unor profesori care sa ii initieze pe elevi in tehnica dezbaterilor, dar si programe pentru sprijinirea si incurajarea actiunilor de voluntariat.
In cadrul programelor "Ardealul, leaganul romanismului" sau "Tineri braileni pe meleaguri banatene", tinerii au avut posibilitatea de a-si cunoaste mai bine tara, mergind in tabere pe diverse rute.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB