Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directia de Sport premiaza cistigatoarele turneelor de handbal si baschet

In acest week-end, se vor finaliza doua dintre competitiile cuprinse in acest an in cadrul Olimpiadei sportului scolar, turneul de handbal fete rezervat echipelor de gimnaziu si cel de baschet baieti la nivelul echipelor de liceu. Festivitatile de premiere vor avea loc duminica si vor fi oficiate de catre Directia pentru Sport a Judetului, cea care, de altfel, asigura si premiile.
La handbal fete clasamentul final este deja definitivat, podiumul fiind ocupat in ordine de echipele scolilor "Sfintul Andrei", "Mihail Sadoveanu" si "Aurel Vlaicu".
La baschet, urmeaza sa se deruleze ultima etapa insa sansele cele mai mari de a cistiga competitia le are, ca si anul trecut, echipa Liceului "Nicolae Iorga".
"Vom acorda premii tuturor echipelor de pe podium la finalul copetitiilor organizate in cadrul Olimpiadei sportului scolar. Primele trei clasate de la turneele de handbal si baschet vor primi diplome si tricouri. De asemenea, tot in acest week-end vor demara alte doua concursuri judetene, cel de sah, la care si-au anuntat deja intentia de a participa 31 de scoli si cea de tenis de masa" a declarat Paunita Iuga, referent in cadrul DSJ.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii