Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo a ratat calificarea in 16-imile Cupei UEFA

Olympique Marseille: 16. Barthez - 4. Ferreira, 2. Andre Luis, 26. Cesar, 3.Taiwo - 7. Ribery, 14. Lamouchi (8. Oruma '71), 19. Cana, 6.Delfim, 22. Nasri (31. Begeorgi '76), 13. Gimenez (17. Mendoza '67). Antrenor: Jean Fernandez.
Dinamo: 1. Gaev - 15. Galamaz, 2. Daouda, 4. Tamas, 29. Pulhac - 8. Fl. Petre, 6. Margaritescu, 10. Grigorie (17. Baltoi '86), 22. Vl. Munteanu - 9. Cl.Niculescu, 21. Bratu (18. Chihaia '83). Antrenor: Ioan Andone.

Echipa Dinamo Bucuresti a ratat, miercuri, calificarea in 16-imile Cupei UEFA, dupa ce a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul sustinut in compania formatiei Olympique Marseille, in etapa a V-a, ultima, a grupei F a Cupei UEFA.
Olympique Marseille a deschis scorul in minutul 39, prin Cesar, care a reluat cu capul un corner executat de Ribery.
Delfim duce scorul la 2-0 pentru Olympique, dupa ce marcheaza, in minutul 45A2, cu un sut de la aproximativ 14 metri.
Dinamo a redus din diferenta prin Claudiu Niculescu, care a marcat, in minutul 52, din lovitura libera de la aproximativ 20 de metri.
In celalalt meci al grupei F, formatia olandeza SC Heerenveen a invins, cu scorul de 2-1, echipa bulgara Levski Sofia si s-a calificat in 16-imile Cupei UEFA, ocupind pozitia a treia in grupa, cu 5 puncte.
Echipele calificate din grupa F sint Olympique Marseille (9 puncte), Levski Sofia (6 puncte) si SC Heerenveen, in timp ce Dinamo, ocupanta ultimului loc in grupa, cu patru puncte, nu a acces in faza superioara, la fel ca si TSKA Moscova (4 puncte), actuala detinatoare a Cupei UEFA.
Antrenorul Ioan Andone a declarat ca nu intelege ce s-a intimplat la faza din ultimul minut de joc al meciului cu Olympique Marseille, cind arbitrul intilnirii, Julian Rodriguez Santiago, a anulat un gol marcat de Dinamo, deoarece fluierase finalul partidei.
"In cariera mea de jucator si antrenor de 20 de ani, nu am vazut asa ceva. Mingea era in aer si nu inteleg cum arbitrul nu a vazut o asemenea faza. Doar in baschet se mai fluiera asa ceva", a spus Andone, la finalul.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii