Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo a debutat cu o victorie in grupa B a Cupei UEFA

Dinamo: 1. Gaev - 16. Blay, 26. R. Stefan, 4. Moti, 3. Pulhac - 20. Adr. Cristea, 6. Margaritescu, 15. D. Serban (17. Ze Kalanga '44), 7. C. Munteanu (25. Ropotan '62) - 19. I. Ganea (10. Danciulescu '46), 9. Cl. Niculescu. Antrenor: Mircea Rednic.
Besiktas: 1. Vedran Runje - 41. Koray Avci, 58. Ibrahim Toraman, 5. Gokhan Zan - 22. Ali Tandogan, 2. Serdar Kurtulus, 17. Ricardinho, 15. Kleberson (7. Burak '66), 19. Ibrahim Uzulmez - 13. "Bobo" Deivson, 10. Delgado. Antrenor: Jean Tigana.
Cartonase galbene: Moti '37, '85, Margaritescu '63, 90a4, Niculescu '78 / Gokhan Zan '78
Cartonase rosii: Moti '85, Margaritescu '90a4 / Gokhan Zan '85

Echipa Dinamo Bucuresti a debutat cu o victorie in grupa B a Cupei UEFA, dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia Besiktas Istanbul, in etapa a doua a fazei grupelor competitiei.
Pentru Dinamo au marcat Adrian Cristea '21 si Claudiu Niculescu '86 (penalti), in timp ce pentru Besiktas a inscris "Bobo" Deivson '58.
Formatia Besiktas a inscris in minutul 13 prin Deivson, dar golul sau a fost anulat pe motiv de ofsaid.
In minutul 21, Adrian Cristea a primit o pasa de la Claudiu Niculescu, l-a driblat pe Runje si a inscris, scorul devenind 1-0 pentru Dinamo.
Besiktas a restabilit egalitatea in minutul 58, prin "Bobo" Deivson, care a scapat singur cu portarul Gaev si a inscris de la 12 metri.
In minutul 85, Gokhan a fost eliminat de pe teren, dupa ce l-a faultat din pozitie de ultim aparator pe Cristea. Arbitrul a dictat penalti, transformat de Claudiu Niculescu.
Inainte ca Niculescu sa duca scorul la 2-1 pentru Dinamo, echipa lui Mircea Rednic a ramas in zece oameni, dupa ce Cosmin Moti l-a impins pe Gokhan, care intirzia sa iasa de pe teren, iar arbitrul i-a acordat dinamovistului al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu.
Un alt dinamovist, Andrei Margaritescu, a fost eliminat in minutul 90a4, dupa ce a primit al doilea galben.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Slovenia, avindu-l la centru pe Darko Ceferin, ajutat la cele doua linii de Milan Kogej si Andrej Kokolj, in timp ce rezerva a fost Matjaz Bohinc.
La partida au fost prezenti aproximativ 10.000 de spectatori, intre care si circa 600 de fani turci.
Suporterii dinamovisti au afisat un banner pe care scria: "Aceeasi atitudine, o alta altitudine", iar la inceperea meciului Peluza Catalin Hildan a fost acoperita de o harta a Europei, unde Romania era marcata in culorile rosu, galben si albastru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii