Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Din nou adversare din Capitala

"Trebuie sa cistigam pentru a nu ne agrava situatia"

Petrolul Ianca va juca astazi pe stadionul Stefan Vrabioru in compania echipei Dinamo II. Acesta este cel mai greu examen din acest tur de campionat pentru elevii lui Iacob Carst, insa ii gaseste pe petrolisti intr-o pasa foarte buna dupa egalul de la Steaua II obtinut vinerea trecuta.
La gazde vor lipsi Hrinca, suspendat o etapa dupa cartonasul rosu primit la Bucuresti, si Florian Bulancea care a renuntat la activitatea sportiva.
Petrolul nu a mai cistigat pe teren propriu din etapa a doua, cind a invins cu 2-1 pe Dodu Bucuresti, iar ultima victorie s-a consemnat in runda imediat urmatoare, cind formatia petrolista pregatita atunci de Adrian Baldovin s-a impus tot cu acelasi scor in deplasarea de la Oil Terminal Constanta.
"Sper sa ne revenim, deoarece valoarea lotului nostru ne obliga la rezultate bune. Jucatorii si-au primit primele dupa egalul de la Bucuresti de aceea cred ca avem prima sansa in disputa cu satelitul "ciinilor rosii'. Trebuie sa ne fructificam sansele altfel in cazul unui esec vom trece de la -7 la -10 in clasamentul adevarului", a declarat antrenorul Iacob Carst.
Lidera dupa 12 etape Dinamo II are cele mai mari sanse de a reveni in cel de al doilea esalon fotbalistic al tarii deoarece beneficiaza la fiecare etapa de o serie de jucatori de la echipa mare. Dinamovistii au cistigat trei dintre partidele disputate in deplasare, la Callatis, Phoenix Ulmu si la Farul II si a pierdut la limita la CS Ovidiu, Oil Terminal Constanta si la un scor categoric, 0-4 la concitadina Inter-Gaz.

AS Viitorul spera sa vina cu un punct de la Bucuresti

Cea de a doua formatie din judetul nostru, AS Viitorul Insuratei, se va deplasa simbata la Inter-Gaz vecina sa de clasament. Ambele formatii au acelasi numar de puncte, 17, insa bucurestenii ocupa locul al optulea deoarece au un golaveraj superior echipei din Insuratei care se afla pe pozitia a noua.
In formula de start a AS Viitorul va reaparea Ionel Vioreanu, care si-a ispasit etapa de suspendare pentru cumul de cartonase si este posibila chiar aparitia lui Viorel Tanase care s-a refacut aproape complet dupa accidentarea suferita in debutul campionatului.
Juniorul Pislaru este in continuare accidentat, iar Samuila - chiar daca nu figureaza in lotul pentru Inter-Gaz - a inceput antrenamentele si probabil ca va reintra in primul unsprezece peste doua-trei etape.
"Este intr-adevar o partida extrem de dificila insa daca o vom aborda cu mare seriozitate cred ca avem sanse sa ne intoarcem cu un punct" a declarat Paul Alexandru presedintele formatiei din Insuratei.
Inter-Gaz a disputat sase meciuri pe teren propriu dintre care a cistigat doar trei, invinsele sale fiind Petrolul Ianca, Dunarea Calarasi si actuala lidera, Dinamo II. In etapa trecuta, echipa bucuresteana a pierdut la CS Ovidiu cu 2-0.

Etapa a 13-a programeaza meciurile:
Dodu Bucuresti - Farul II Constanta
Oil Terminal Constanta - CS Aurora Mangalia
Rocar ANEFS Bucuresti - Phoenix Ulmu
UFC Chitila - CS Ovidiu
Inter-Gaz Bucuresti - AS Viitorul Insuratei
Politehnica Timisoara - Callatis Mangalia
Unirea Slobozia - Dunarea Calarasi
Portul Constanta - Steaua II Bucuresti
Petrolul Ianca - Dinamo II Bucuresti
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii