Mergi la conţinutul principal
Atenţie pensionari!

Din iulie, toate pensiile se vor plăti până cel târziu pe data de 15 a fiecărei luni

• anunţul a fost făcut de Casa Naţională de Pensii şi vizează toţi beneficiarii care-şi primesc pensiile prin intermediul Poştei Române

 

Casa Naţională de Pensii anunţă beneficiarii care-şi încasează drepturile prin intermediul C.N. Poşta Română că, începând cu luna iulie 2018, calendarul de plată se modifică.

Astfel, plăţile curente se vor realiza între 1 şi 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor, iar pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiţi la domiciliu) drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Plăţile restante se vor efectua între 11 şi 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor, iar pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiţi la domiciliu) drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Folosim acest context pentru a preciza că, în cazul persoanelor ale căror drepturi se achită prin conturi curente sau conturi de card, calendarul de plată este cel de până în prezent. Astfel, plata se face începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare. Documentul de informare ( talonul mov) se transmite între 1 -15 ale lunii - la domiciliul beneficiarilor. Pentru pensionarii avizaţi la domiciliu, talonul se poate ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective, se arată într-un comunicat transmis de Casa Naţională de Pensii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro