Mergi la conţinutul principal

Din cele 15 cazuri de COVID-19, 7 au fost vindecate. Se menţine indisciplina brăilenilor: alte 5 dosare penale

* poliţiştii au întocmit alte cinci dosare penale, pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals * totuşi, la Brăila rămân tot 15 cazuri de COVID-19, din care 7 cazuri au fost vindecate

 

 

Brăilenii continuă să ignore indicaţiile impuse prin Ordonanţele Militare pe linie COVID şi speră că trec neobservaţi. Poliţiştii au întocmit alte cinci dosare penale, pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Numărul cazurilor de Covid rămâne stabil, încă o persoană fiind vindecată, ajungându-se la 7 cazuri vindecate, faţă de 6 în zilele anterioare.

Potrivit comunicatului transmis de Prefectură, la data de 15 aprilie, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 929 de persoane, aflate în izolare voluntară la domiciliu și 410 de persoane care se află în carantină instituționalizată. Se menţionează faptul că 4.172 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 330 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată. De asemenea, conform raportării DSP Brăila, în prezent, sunt 15 cazuri  confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 7 cazuri au fost declarate vindecate .

Polițiștii brăileni continuă să acționeze în sistem integrat, alături de alături de jandarmi, polițiști de frontieră, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost executate peste 120 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID - 19. S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a 410 persoane, în 260 de locații, și au fost supuse controalelor 55 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.

Potrivit IPJ Brăila, în urma activităților desfășurate, au fost întocmite cinci dosare penale, pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, si au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 400.000 de lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 150 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militara nr. 3/2020.

Polițiștii brăileni vă amintesc faptul că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro