Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Din cauza gerului, 10% din copiii din judet n-au ajuns la scoala

In prima zi de ger napraznic, purtatorul de cuvint al Inspectoratului, prof. Florentina Marina, a declarat ca nu sint probleme in judet, ca toti elevii au ajuns la scoli si ca aceasta situatie a fost intocmita inca de dimineata. Surprinzator, in ziua urmatoare, cind ministerul a dat publicitatii datele privind frecventa elevilor in acea prima zi, Braila figura linga alte citeva judete cu probleme. In comunicat se preciza ca, in judetul Braila, 10% din numarul elevilor din mediul rural, de la clasele I-IV, nu s-au prezentat la cursuri. Microbuzul scolar nu a putut transporta 30 de copii din satele Muchea, Cotu Lung si Scortaru Nou in localitatea Pitulati. Totodata, cadrele didactice navetiste au ajuns la scoli cu intirzieri de maximum 30 de minute.
Pentru a lamuri care a fost cauza informarii eronate pe care am primit-o de la purtatorul de cuvint al Inspectoratului, am incercat, ieri, sa contactam conducerea institutiei, insa aceasta nu a fost de gasit.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii