Mergi la conţinutul principal

"Din campionatul 2007-2008 regulamentul va fi respectat ad literam"

Ca de fiecare data inainte de startul unui nou sezon competitional, sefii fotbalului local ii invita pe toti delegatii echipelor care activeaza in cadrul competitiilor organizate de Asociatia Judeteana de Fotbal, prilej cu care le face cunoscute cele mai noi comunicate primite de la federatia de specialitate.
La Adunarea Generala a AJF, presedintele Marin Petrescu a facut mai intii o scurta evaluare a editiei trecute de campionat, dupa care a trecut la prezentarea noilor reguli impuse de FRF si care vor fi aplicate in competitiile organizate de acest for in editia 2007-2008.
"Inca din 2006 am inaintat adrese catre toate asociatiile sportive din judet, prin care le-am adus la cunostinta ca incepind din acest sezon trebuie sa respecte in totalitate noile reglementari trimise pe cale ierarhica de FIFA, UEFA respectiv FRF. Prin acele adrese i-am instiintat pe cei care au echipe in Liga a IV-a de conditiile minime pe care trebuie sa le respecte pentru a putea sa-si continue activitatea in acest esalon", si-a inceput discursul Marin Petrescu.
Sursa citata a tinut apoi sa precizeze ca timp indelungat s-au facut concesii, dar rezultatele inca se lasa asteptate de aceea a trebuit sa se treaca la masuri radicale.
"Cu buna stiinta de-a lungul timpului am trecut cu vederea destule nereguli, cosiderind ca fiecare grupare sportiva va face totusi cite ceva pentru a asigura conditii cit de cit propice de joc. Cu parere de rau am constatat ca nu s-a facut nimic si acum a trebuit, obligati oarecum si de adresele primite de la FRF, sa respectam in totalitate regulamentul. Am revenit cu trei adrese catre toate asociatiile din judet, in care le-am reamintit dispozitiile impuse de federatia de specialitate. Vrem sa se asigure conditii minime la Liga a IV-a. Terenul sa fie imprejmuit cu un gard de sirma inalt de minimum 1,50 metri, banci de rezerve, pentru treisprezece persoane fiecare, vestiare pentru echipa vizitatoare si pentru arbitri, o trusa medicala si, atentie, in mod obligatoriu, din acest sezon la teren trebuie sa se afle un cadru medical care sa aiba cel putin studii medii. La meciurile din Campionatul Judetean nu este obligatoriu gardul imprejmuitor, in rest celelalte criterii trebuiesc respectate. Asa cere regulamentul si trebuie sa-l respectam, ad literam. I-am atentionat pe conducatorii cluburilor atit in scris, cit si cu prilejul Adunarii Generale", a mai adaugat Marin Petrescu.
De saptamina viitoare comisiile de omologare vor merge in judet pentru a verifica daca echipele care si-au exprimat dorinta de a evolua in Liga a IV-a au respectat directivele trasate de AJF.
Din cite se anticipeaza in Campionatul Judetean vor fi tot doua serii a cite 14 echipe fiecare iar Liga a IV-a 12 formatii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu