Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Detinutii de la Tichilesti sarbatoresc Inaltarea Domnului si Ziua Eroilor

Un grup de tineri si minori de la Penitenciarul Tichilesti va participa, astazi, la o serie de manifestari dedicate sarbatorii Inaltarii Domnului care coincide si cu Ziua Eroilor. Persoanele private de libertate vor merge la slujba de pomenire ce va fi oficiata la biserica din comuna Tichilesti ce are hramul Inaltarii Domnului. Dupa Sfinta Liturghie va urma o procesiune de cinstire a eroilor neamului la cimitir si la troita ridicata pentru cei care s-au jertfit pentru apararea tarii.
La eveniment vor participa elevi si profesori de la scoala generala din Tichilesti, enoriasi din comuna, carora li se vor alatura si tinerii si minorii din Penitenciar.
"Serviciul penitenciar cultiva si mentine relatiile de colaborare cu partenerii din comunitate cu scopul de a obtine sprijinul tuturor factorilor interesati in asigurarea unui mediu custodial normal. Nu este pentru prima data cind autoritatile locale si enoriasii au venit in intimpinarea nevoilor minorilor si tinerilor prin daruri si gazduire sincera, lipsita de prejudecati. Implicarea societatii civile in sustinerea unor activitati ale Penitenciarului promoveaza imaginea institutiei noastre ca partener social si serviciu in slujba comunitatii", a precizat purtatorul de cuvint al Penitenciarului de Minori si Tineri Tichilesti, Ionel Dinca.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii