Mergi la conţinutul principal

Detinutii de la Tichilesti, implicati in proiectul "Dor de Eminescu"

In perioada 7-15 ianuarie, minorii si tinerii din cadrul Penitenciarului Tichilesti au desfasurat mai multe activitati menite a marca ziua poetului national Mihai Eminescu. Detinutii au fost implicati in proiectul educational "Dor de Eminescu", avand astfel posibilitatea de a afla date despre biografia poetului si operele sale.
Activitatile dedicate zilei de 15 ianuarie au fost derulate de Penitenciarul de Minori si Tineri (PMT) Tichilesti, Scoala de arte si meserii si Serviciul de Reintegrare Sociala.
Proiectul s-a derulat timp de o saptamana si a cuprins mai multe teme care au constat in organizarea de expozitii, compuneri de texte dedicate poetului, realizarea unor compozitii plastice, familiarizarea cu anumite date biografice, concurs de povestiri.
Evaluarea proiectului s-a facut prin chestionare, jurnal de impresii, alcatuirea unui portofoliu si a fost finalizata printr-un concurs.
Astazi, In clubul unitatii se va desfasura festivitatea de Inmanare a unor diplome si premii participantilor la proiect, va avea loc un recital de cor si poezie si va fi vizionat un film documentar despre Mihai Eminescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu