Mergi la conţinutul principal

Detinutii de la Tichilesti au vizitat Santierul Naval "Aker"

Chiar daca au comis diverse fapte pentru care platesc cu ani buni de inchisoare, tinerii si minorii de la Penitenciarul Tichilesti pastreaza legatura cu societatea civila prin participarea la diverse activitati organizate de conducerea institutiei. Acestea au ca scop reintegrarea sociala a detinutilor care, desi au gresit in fata societatii, trebuie totusi sustinuti si ajutati sa ajunga in familiile lor mai buni. Astfel, vineri, la ora 10.00, un grup de 15 tineri si minori au efectuat o vizita la Santierul Naval "Aker" Braila unde au avut posibilitatea de a admira navele aflate in lucru si a vedea cum se desfasoara activitatea intr-o asemenea societate. Purtatorul de cuvint al Penitenciarului, Ionel Dinca, ne-a declarat ca a fost o actiune foarte reusita, de care tinerii au fost impresionati, mai ales ca cei de la santier sint bine organizati atunci cind primesc vizitatori.
"Tinerii au fost intimpinati de un inginer din cadrul institutiei care le-a facut o prezentare a companiei, a atelierelor de lucru, precum si perspectivele de viitor si i-a indemnat sa urmeze una dintre meseriile de acolo. Am facut un tur complet al santierului, am vazut navele, iar tinerii au fost placut impresionati", a precizat Ionel Dinca. Astazi, alti 14 detinuti, merg la Gradina Zoologica pentru a-si petrece citeva minute in lumea necuvintatoarelor. Duminica, la ora 10.00, este programata o slujba religioasa la biserica "Inaltarea Domnului" din Tichilesti la care va participa un grup de 14 minori si tineri privati de libertate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu