Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Detinatorii de arme cu aer comprimat, avertizati sa intre in legalitate

Brailenii care si-au cumparat pusti sau pistoale cu aer comprimat, inainte de aparitia legii care obliga la inregistrarea armelor, sint avertizati de specialistii de la Inspectoratul de Politie sa se prezinte la sediu pentru a fi luati in evidenta si a evita, astfel, un dosar penal.
"Persoanele fizice si juridice care detin si folosesc arme neletale cu aer comprimat - pusca de tir sportiv, pistol sau revolver prevazut cu butelie cu aer comprimat -, achizitionate pina la intrarea In vigoare a Legii 295/2004, care reglementeaza regimul armelor si munitiilor, sint obligate sa se prezinte la Biroul Arme, Explozivi, Substante Toxice din cadrul IPJ, pentru a li se elibera certificate de detinator", ne-a precizat Biroul de Presa al Politiei.
Pentru a intra in legalitate, posesorii armelor cu aer comprimat vor prezenta oamenilor legii factura de cumparare a armei, documentul de identitate, copii ale acestor acte, precum si arma, pentru ca seria acesteia sa fie trecuta in registru, informatii suplimentare putind fi solicitate la Biroul AEST, la nr. 955, interior 2207.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii