Mergi la conţinutul principal

Desena-v-aş mustăţi la toţi!

Astea fiind zise, nu vă ascund faptul că m-am bucurat, zilele trecute, când am citit în ziarul Obiectiv ca nişte corturi electorale (aproape că nici nu mai contează că acestea aparţin ALDE) au fost vandalizate. Mă rog, vandalizate e cam mult spus, căci a fost vorba doar despre desenarea unor figuri geometrice pe mutrele candidaţilior ALDE, care au furat startul electoral. Am citit că domnul Dan Păun de la ALDE s-a arătat deranjat de faptul că nişte cetăţeni din Brăila şi-au cumpărat markere. Ba nu, staţi puţin că domnul Păun nu s-a arătat deranjat că aceşti cetăţeni şi-au cumpărat markere, ci că s-au apucat să deseneze cu markerele lor de culoare neagră. Păi, şi care e problema? Mie chiar mi s-au părut reuşite cercurile alea desenate pe dinţii domnului Tăriceanu, care constat că nu are absolut nicio problemă cu faptul că a furat startul electoral, promovând ALDE prin intermediul unor corturi unde, chipurile, se strâng semnături. Poate că ar trebui să mă apuc şi eu de strâns semnături pentru ca legea să permită desenarea de mustăţi celor care încearcă să ne ia de proşti şi să fure competiţia electorală. Nu ştiu de ce, dar cred că multă lume ar vrea să semneze pentru treaba asta. Zic şi eu.
În loc să spună mersi că au scăpat ieftin, doar cu câteva pătrăţele desenate pe dinţi, tot candidaţii ALDE Brăila sunt cei care se arată ofuscaţi. Atunci, poate că data viitoare domnului Tăriceanu şi altor candidaţi de la ALDE ar trebui să li se facă mustăţi cu markerele negre. Ba nu, parcă nişte coarne de drăcuşori cred că li s-ar potrivi mult mai bine, ţinând cont de caracterul personajelor aflate în discuţie. Acu, sigur că la categoria "corturi electorale" ar putea fi amintit şi candidatul PNL Cătălin Boboc, numai că liberalii au grijă să-şi strângă catrafusele în fiecare seară. Nu de alta, dar Boboc are destule sprâncene, nu i-ar şade bine şi cu mustaţă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro