Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Deschide-ti inima pentru Gabriela!"

O tinara din Braila, plecata in Statele Unite ale Americii prin Loteria vizelor, s-a intors acasa, dupa 12 ani, intr-un carut cu rotile, zdrobita si fara discernamint. In urma unui tragic accident, Gabriela Zavoiu Gheorghe a suferit multiple fracturi, la fata, maxilare, coaste, pelvis, picioare, plaminul drept a colapsat, dar cele mai grave leziuni s-au dovedit a fi pe creier. Aproape 4 luni ea a fost in coma, timp in care, de mai multe ori, medicii au recomandat familiei deconectarea de la aparate. Cind aproape orice sansa parea pierduta, miracolul s-a produs: Gabriela a revenit la viata. Pentru a continua lupta cu propriul destin, insa, tinara are nevoie de ajutorul nostru.
Din putinul pe care il avem fiecare dintre noi, haideti sa incercam sa-i facem viata mai usoara. Puteti contribui donind o suma cit de mica in contul special deschis pentru ea la BRD Sucursala Braila: RO39BRDE090SV16816830900 (pentru lei) sau RO77BRDE090SV16817040900 (pentru EURO), beneficiar fiind Gheorghe Ioana, CNP: 2350928090013.
Pentru cei carora drumul pina la banca li se pare foarte complicat, zilnic, la sediul ziarului nostru, un redactor va fi la dispoziti
dumneavoastra. Puteti dona orice suma, numele si suma donata fiind publicate in editia din ziua urmatoare.
Apogeul campaniei va fi in seara de 3 noiembrie, cind in cadrul Festivalului de Muzica Folk "Omul cu o chitara", presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, va initia o colecta. Tot atunci fondurile strinse de noi pentru ajutorarea Gabrielei vor fi donate familiei. Ieri, in urna "Obiectiv", a fost depusa suma de 200 lei. Banii au fost donati de doua doamne profesoare, pensionare, in virsta de 60, respectiv 88 de ani. "E un efort pentru oricine sa doneze o suma de bani, cu atit mai mult pentru noi, pensionarii. Dar la fel de sigur este ca Gabriela are nevoie de ajutor, si pentru salvarea unei vieti, nici un efort nu e prea mare. Sper din toata inima ca tinara sa se faca bine. Si la fel sper ca gestul nostru sa impresioneze si alte persoane, si, in putinul timp care a mai ramas pina la finele campaniei, sa vina cit mai multe si sa doneze o suma cit de mica", a spus emotionata una din doamne.
Pina in prezent, la sediul ziarului nostru, a fost donata suma 2.205 lei (22,05 milioane de lei vechi) si 100 euro.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii