Skip to main content

"Deschide-ti inima pentru Gabriela!"

O tinara din Braila, plecata in Statele Unite ale Americii prin Loteria vizelor, s-a intors acasa, dupa 12 ani, intr-un carut cu rotile, zdrobita si fara discernamint. In urma unui tragic accident, Gabriela Zavoiu Gheorghe a suferit multiple fracturi, la fata, maxilare, coaste, pelvis, picioare, plaminul drept a colapsat, dar cele mai grave leziuni s-au dovedit a fi pe creier. Aproape 4 luni ea a fost in coma, timp in care, de mai multe ori, medicii au recomandat familiei deconectarea de la aparate. Cind aproape orice sansa parea pierduta, miracolul s-a produs: Gabriela a revenit la viata. Pentru a continua lupta cu propriul destin, insa, tinara are nevoie de ajutorul nostru.
Din putinul pe care il avem fiecare dintre noi, haideti sa incercam sa-i facem viata mai usoara. Puteti contribui donind o suma cit de mica in contul special deschis pentru ea la BRD Sucursala Braila: RO39BRDE090SV16816830900 (pentru lei) sau RO77BRDE090SV16817040900 (pentru EURO), beneficiar fiind Gheorghe Ioana, CNP: 2350928090013.
Pentru cei carora drumul pina la banca li se pare foarte complicat, zilnic, la sediul ziarului nostru, un redactor va fi la dispoziti
dumneavoastra. Puteti dona orice suma, numele si suma donata fiind publicate in editia din ziua urmatoare.
Apogeul campaniei va fi in seara de 3 noiembrie, cind in cadrul Festivalului de Muzica Folk "Omul cu o chitara", presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, va initia o colecta. Tot atunci fondurile strinse de noi pentru ajutorarea Gabrielei vor fi donate familiei.
Pina in prezent, la sediul ziarului nostru, a fost donata in total suma 1.985 lei (19,85 milioane de lei vechi) si 100 euro

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu