Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby-ul codaselor: CF Braila - FC Snagov

Partida de astazi este una decisiva pentru gazde care, ca sa mai poata spera in salvarea de la retrogradare, trebuie sa cistige. Usor de spus, greu de facut la prima vedere, tinind cont de faptul ca in tabara braileana sint trei absente de marca. Sandru este suspendat, iar Buteseaca si Ghioca sint accidentati. Este o situatie foarte critica pentru antrenorul Ionel Iuga deoarece nu mai are nici un atacant pe care sa se bazeze. Ar mai fi Feizula insa acesta pare a nu se fi acomodat inca la Braila. El va fi insa titular de drept urmind ca staff-ul tehnic sa decida cu cine va face cuplu in compartimentul ofensiv.
Pe de alta parte sarcina poate fi cu atit mai dificila cu cit FC Snagov se pare ca a inceput sa se bucure si de simpatia federatiei, stiut fiind faptul ca directorul sportiv al Snagovului, Jean Vladoiu, a fost co-echipier cu o parte dintre actualii oficialii ai FRF.
Ceea ce este foarte important este faptul ca noul antrenor a reusit sa reinstaureze un climat propice performantei. Cu toate ca nu are un lot valoros, cei care reprezinta CF Braila au inceput sa "puna osul la treaba" si acest lucru s-a vazut in partida anterioara, pierduta la limita in fata uneia dintre pretendentele la promovare.
Din etapa a treia, cind a invins pe Sportul Studentesc cu 2-0, CF Braila nu a mai cunoscut gustul succesului. Astazi insa, elevii lui Ionel Iuga sint obligati sa bea din "cupa victoriei" iar un rol important in atingerea obiectivului il pot avea si spectatorii.
La clubul brailean au inceput o serie de transformari benefice, incet-incet noua structura urmind sa o inlocuiasca pe cea anterioara care ani de zile a batut pasul pe loc.
Noul director executiv, Iancu Teodorescu, la fel ca si cuplul de antrenori Iuga - Baldovin au o sarcina ingrata si dificila, insa sint obligati sa faca totul pentru a mentine echipa fanion a orasului in Liga a II-a.

Etapa a 10-a programeaza meciurile:
Dunarea Giurgiu - Delta Tulcea
CF Braila - FC Snagov
Chimia Brazi - Prefab. 05 Modelu
FC Brasov - Petrolul Ploiesti
CS Otopeni - Gloria Buzau
Sportul Studentesc - FC Sacele
Forex Brasov - Cetatea Suceava
FCM Cimpina - Dunarea Galati
FC Botosani - FCM Bacau
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii