Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul PSD Alin Teodorescu cere demisia lui Flutur

Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, trebuie sa-si dea demisia! Este parerea deputatului PSD de Braila Alin Teodorescu, care sustine ca Flutur a dat deja masura incompetentei sale. Teodorescu a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, ca o situatie atit de grea in agricultura romaneasca nu a mai fost de pe vremea lui Ceausescu: "A oprit subventiile si, ca efect, nu s-au insamintat 3,6 milioane ha, pina la data de 26 mai, la ultima operativa. Nu s-a imaginat asa ceva, nici in anii '90 nu se intimpla asta. In plus, sint aproape 400.000 de hectare cu surplus de apa si de anul trecut, si de anul asta, pentru care nu s-a facut nimic. De asemenea, Romania a depasit cu un miliard de euro deficitul balantei comerciale la alimente. Nici in timpul lui Ceausescu nu aveam asa ceva. La gripa aviara, iarasi, este de neimaginat ce se intimpla. Iese Flutur la televizor si omoara gaini. Noi am strins deja 460.000 de semnaturi pentru demiterea lui. Ele nu au putere executiva sau legislativa, dar sint un vot de blam moral, acest om trebuie sa plece. Oriunde, poate sa-l faca viceprim-ministru, poate sa-l faca ministru de Finante, si asa actualul ministru nu poate sa faca un Cod fiscal".
In ceea ce-l priveste pe ministrul Sanatatii, un alt membru controversat al Executivului, Alin Teodorescu este mai ingaduitor: "La Eugen Nicolaescu, a avut prea putin timp, ca sa demonstreze ceva. Noi ne-am uitat numai la continutul pachetului legislativ, cele 17 legi ale Sanatatii pentru care a obligat Guvernul sa-si asume raspunderea in fata Parlamentului, in luna februarie. Cincisprezece dintre ele sint cele lasate de noi, in special Legea farmaciei si Legea substantelor active din medicamente, iar alte doua sint aberante. Directorii de spitale sint numiti de ministru - asa ceva nu am mai auzit! Avem sute de spitale, dintre care 16 spitale sectoriale, CFR-ul, armata etc. si ministrul, oricare ar fi el, numeste directorii acestora. Mai mult, acestor directori li se permite sa nu aiba studii medicale. Sau daca au studii medicale, nu li se permite sa-si faca meseria. Este ceva de neimaginat".




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii