Mergi la conţinutul principal

Deputatul Alexandru Popa a oferit daruri de Moș Crăciun copiilor din județul Brăila

* acesta a emis un comunicat de presă în care a precizat că are de gând să continue și să își cheltuiască astfel indemnizația de parlamentar * după ce a făcut daruri de Moș Nicolae, deputatul Alexandru Popa a anunțat că a procedat la fel și pentru sărbătoarea Crăciunului

 

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunțat că a decis să își cheltuiască indemnizația de parlamentar din această lună pentru a le oferi daruri copiilor cu posibilități materiale reduse din județul nostru. Acesta a emis un comunicat de presă în care a precizat că are de gând să continue să anunțe modul în care își va cheltui indemnizația obținută ca parlamentar.

”După cadourile făcute de Moș Nicolae unor copii provenind din familii sărace din câteva comune ale județului, acum am oferit cadouri de Moș Crăciun în alte localități. De data aceasta am umplut tolba Moșului cu cadouri nu doar pentru copiii ce provin din familii cu posibilități materiale reduse, ci pentru toți copiii din comunele Frecăței, Surdila Greci, Zăvoaia, Cireșu, Ciocile, Lanurile și Ulmu. Anul acesta a fost unul destul de greu pentru adulți, dar și pentru cei mici, care au fost bulversați de schimbările prin care au trecut ca urmare a situației pandemice și de aceea am considerat potrivit să le fac o bucurie tuturor copiilor din localitățile pe care le-am ales, nu doar unora dintre ei. Dat fiind că avea multe cadouri de împărțit, Moș Crăciun a început treaba mai devreme: la unii dintre copii a venit în weekend, iar la alții în cursul primelor zile ale acestei săptămâni”, a declarat Popa.

Deputatul a afirmat că, în total, este vorba despre aproape 1.400 cadouri pe care le-a acordat copiilor de până în clasa a a VIII-a (inclusiv), din comunele menționate. Valoarea totală a cadourilor este de 70.000 lei, a mai adăugat Popa.

”Cred că astfel am făcut Sărbătorile mai frumoase nu doar pentru cei mici, ci și pentru părinții lor, mai ales că în cazul unora dintre ei, era posibil ca Moș Crăciun să nu ajungă deloc. Voi continua să-mi folosesc indemnizația de parlamentar în acțiuni care înseamnă susținerea unor brăileni aflați în nevoie și voi anunța de fiecare dată în ce fel au fost folosiți banii, pentru o deplină transparență. Deja am primit o mulțime de solicitări din tot județul, de la oameni care au aflat de intenția mea și care au nevoie de ajutor. Nu-i voi putea ajuta pe toți, dar o să selectez cu atenție acele cazuri care voi considera că sunt mai urgente. Cu speranța că în toate familiile brăilenilor care au copii va ajunge Moș Crăciun cu cadouri, le doresc Crăciun fericit tuturor!”, a conchis parlamentarul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro