Mergi la conţinutul principal
Anul acesta Guvernul nu va majora taxele și impozitele

Deputatul Alexandru Popa: „PNL a susținut întotdeauna cota unică de impozitare”

* președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a emis ieri un comunicat de presă pentru a sublinia mesajul premierului Nicolae Ciucă privind faptul că nu intenționează să majoreze taxele sau să modifice impozitarea în acest an * Popa a dorit să puncteze că Guvernul PNL este unul pro-business, care înțelege nevoia de predictibilitate a mediului de afaceri

 

Parlamentarul Alexandru Popa susține cu tărie că anul acesta Guvernul PNL nu intenționează să majoreze taxele și nu va modifica în niciun fel impozitarea. Președintele PNL Brăila a emis ieri un comunicat de presă în acest sens, pentru a sublinia mesajul transmis de prim-ministrul Nicolae Ciucă pentru cei din mediul de afaceri, ținând cont, potrivit deputatului, tocmai de contextul economic actual.

”Anul acesta Guvernul PNL nu intenționează să majoreze taxele, nu va modifica în niciun fel impozitarea. Aceasta este o veste bună și este un mesaj important dat de prim-ministrul PNL Nicolae Ciucă pentru mediul de afaceri, mai ales în contextul economic actual. Guvernul condus de PNL dovedește încă o dată că are o orientare pro-business și că înțelege că mediul de afaceri are nevoie de predictibilitate, nu de taxe introduse peste noapte. Acest lucru a fost demonstrat atât prin alocările de la buget pentru investiții, cât și prin pachetul «Sprijin pentru România», care cuprinde 60% alocări doar pentru mediul de afaceri. În viziunea liberalilor, este esențială valorificarea fondurilor europene și mai ales a oportunităților oferite de PNRR”, a declarat Popa.

Președintele PNL Brăila a mai punctat că partidul din care face parte a dovedit în nenumărate rânduri că este un bun partener pentru mediul privat și că este conștient de faptul că taxele noi nu ar face altceva decât să împovăreze companiile. Potrivit lui Popa, taxele suplimentare sau majorarea taxelor existente ar avea impact negativ asupra celor care aduc bani în economie.

”Reamintesc faptul că PNL a susținut întotdeauna cota unică de impozitare, iar experiența a arătat că aceasta a adus mai mulți bani la buget decât impozitul progresiv”, a conchis sursa citată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro