Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Depunerea declaratiilor anuale de venit si plata anticipata a impozitului

Conform calendarului fiscal pentru anul In curs, pina In data de 15 martie 2006, asociatiile fara personalitate juridica au obligatia sa depuna declaratia anuala de venit pentru anul precedent.
In categoria asociatiilor fara personalitate juridica ce au obligatia sa depuna declaratii anuale de venit intra asociatiile familiale.
Declaratia se depune, prin asociatul desemnat, la administratia fiscala teritoriala In a carei raza Isi are domiciliul fiscal asociatia respectiva. Declaratia anuala (D204) cuprinde: venitul net realizat/pierderea realizata pe asociatie, cit si distributia venitului net/pierderii pe fiecare asociat. O copie dupa declaratie se transmite fiecarui asociat. Pe baza acestei copii, fiecare asociat va mentiona - In declaratia speciala (D200) privind veniturile realizate - venitul net/pierderea ce-i revine din activitatea asociatiei. Declaratia D200 se depune, pina In 15 martie 2006, la administratia teritoriala fiscala de care apartine persoana In cauza.
De asemenea, tot pina In 15 martie 2006, contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente si din cedarea folosintei bunurilor trebuie sa plateasca, anticipat, impozitul datorat statului, impozit aferent primului trimestru din acest an.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii