Mergi la conţinutul principal

Deniile, păzite de jandarmii brăileni

Săptămână de foc pentru jandarmii brăileni. Aceştia, 200 la număr, vor asigura buna desfăşurare a slujbelor religioase cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în zona a 17 biserici din municipiu, şase din judeţ, precum şi la Mănăstirea "Sfântul Pantelimon" din Staţiunea Lacu Sărat. Totul face parte din planul de măsuri pentru creşterea siguranţei publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne.
Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila vor începe misiunile specifice încă din această după-amiază. Aceştia se vor afla atât pe traseele de deplasare, pe durata Deniilor, precum şi pe căile de acces către obiectivele amintite.
"În vederea evitării incidentelor nedorite, Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor să se comporte civilizat, să manifeste calm şi răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, evitând implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi. De asemenea, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită copiilor care îi însoţesc, bunurilor şi obiectelor personale, cum ar fi genţi, poşete, bagaje etc. şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare, care pot atrage atenţia", a precizat plt. maj. Sorin Neftode, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro