Skip to main content

Democratul Da'Ros revocat din CA al "CET"

Iesirea la rampa si declaratiile consilierului municipal Mario Da'Ros, membru in consiliul de administratie la SC "CET" cu privire la situatia financiara a acestei societati nu a ramas nesanctionata. Democratul Da'Ros afirmase intr-o conferinta de presa ca societatea are o situatie economica si financiara precara si, in consecinta, previzionase intrarea in faliment intr-un viitor apropiat. Reactia primarului municipiului, Constantin Sever Cibu, a venit imediat si a transat rapid problema declarind public ca Da'Ros va fi revocat din pozitia pe care o ocupa. Promisiunea edilului sef s-a concretizat ieri, cind in cadrul sedintei AGA a "CET", actionarul majoritar, adica municipalitatea, a decis revocarea lui Da'Ros din pozitia de membru al CA la "CET" si inlocuirea acestuia cu Florin Ionascu, omul de incredere si consilierul personal al primarului Cibu. "Decizia a fost luata in baza referatului de legalitate emis de oficiul juridic al societatii in contextul in care fostul membru al CA a prezentat date incorecte care au pus societatea intr-o lumina proasta", a explicat presedintele CA si director general al SC "CET", Nicu Bajan.
Odata cu decizia luata de actionarul majoritar al "CET", noua structura a CA al "CET" este urmatoarea: Nicu Bajan - presedinte, si membri - Elena Prundea, Florin Ionascu, Laurentiu Picu si Marian Ghionu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu