Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Democratii nu-si asuma fluturasii pro-Basescu distribuiti prin posta brailenilor

PD Braila nu a organizat nici un miting pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu si nici nu va face acest lucru in urmatoarele zile, in ciuda faptului ca au existat solicitari in acest sens. Este precizarea facuta, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre presedintele PD Braila, Horia Vasioiu, care sustine ca a fost solicitat de mai multe persoane, atit membri PD cit si simpli cetateni, pentru a organiza astfel de manifestatii. Liderul democrat crede insa ca, deocamdata, nu este cazul, si asteapta sa vada ce se intimpla luni, la Curtea Constitutionala, pentru a se lua o decizie in acest sens. Vasioiu a facut aceste comentarii, inainte de a se afla faptul ca, de fapt, Curtea Constitutionala si-a dat deja de ieri dupa-amiaza avizul asupra hotaririi Parlamentului, constatind vacanta functiei de presedinte al Romaniei: "Am primit solicitari foarte multe, atit in cursul zilei de ieri, cit si azi dimineata. Nu am considerat sa organizam astfel de manifestari acum, cind nu stim ce se va intimpla luni, la Curtea Constitutionala. Oricum, nu cred ca este modul cel mai potrivit de a transa aceste lucruri. In cazul in care se vor acutiza extraordinar de tare lucrurile, sigur, vom ajunge si noi la actiuni extreme de manifestare, si vom iesi in strada. In acest moment, nu avem, nici o intentie de a organiza asa ceva. Nu stim ce se intimpla insa pina diseara, sau pina miine".
Vasioiu a precizat ca nici fluturasii care au fost gasiti de diversi braileni in cutiile postale, in aceasta dimineata, continind mesaje de chemare la actiuni de sustinere a lui Basescu, in piata publica, nu sint expediate de democrati. El a spus ca are cunostinta de faptul ca au fost impartiti astfel de fluturasi, si ca i-a adus cineva si lui unul, pe care l-a prezentat ziaristilor. "Un NU hotarit suspendarii presedintelui! Veniti alaturi de noi, vineri, 20 aprilie, ora 9.00, in fata Palatului Administrativ (Primariei) pentru a demonstra pasnic impotriva hotaririi arbitrare a Parlamentului!", scria in fluturasul respectiv.
Precizam ca, ieri dimineata, in fata Palatului Administrativ nu s-au aflat decit sase ziaristi, care protestau, si alti sapte-opt, care ii urmareau, impreuna cu mai multi politisti si jandarmi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii