Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Democratii au un fix: sefia Spitalului Judetean

Un concurs politic, care a fost masluit de liberali. Este modul in care caracterizeaza concursul pentru ocuparea functiei de director al Spitalului Judetean dr. Ana Negoita, cea care a pierdut acest concurs, in fata dr. Stefan Mihailescu. Negoita si-a argumentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, aceasta opinie, incepind prin aceea ca primarul municipiului, Constantin Cibu, s-a "antepronuntat" public cu privire la rezultatul concursului intr-o vineri, la prinz, in contextul in care examenul inca se derula, s-a terminat simbata seara, la ora 20.00, iar rezultatele oficiale s-au anuntat in ziua de luni, la ora 8.00: "Dumnealui s-a antepronuntat cu 68 de ore inainte de a se sti oficial rezultatul, deci trageti si dvs. concluzia de unde a aflat. Inseamna ca au existat scurgeri de informatii de la comisia centrala de organizare a concursului".
Chiar daca a pierdut concursul, Ana Negoita considera ca a dat dovada de calitati de exceptie, in aceasta grea incercare prin care a trecut: "La concursul din martie, fara falsa modestie vreau sa va spun ca am dat dovada de foarte mult curaj, tarie de caracter si putere de lupta pina la capat, in conditiile in care si de aceasta data se stia cistigatorul dinainte (precizam ca la acest concurs nu a existat un cistigator, deci acesta nu avea cum sa se stie dinainte - n.r.). Mai ales am avut aceste calitati - si ma felicit pentru ele, inseamna ca sint un om bine pregatit pentru viata -, dupa proba de sustinere de management, unde dl doctor, de la 8,80, la scris, a luat la proiect 9,83, iar eu, cu 9,60, a doua medie din toti cei care s-au prezentat pe tara, am luat nota 8".
Negoita a avut si alte argumente, pentru a numi concursul unul politic. In opinia acesteia, daca in concurs s-ar fi inscris numai membri ai altor partide in afara PNL, era o treaba cinstita, insa inscrierea lui Mihailescu (pe care democratii il asimileaza a fi de-al liberalilor, desi, practic, el nu este membru PNL, la acest moment) este necinstit: "Daca as fi concurat cu un participant din oricare alt partid, ar fi fost, poate, un examen corect si cinstit, dar sa te lupti cu un concurent al partidului cu care tu esti in Alianta, mi se pare deja mai mult decit ne asteptam noi in 2004, cind am cistigat impreuna". Pe de alta parte, aceeasi Ana Negoita sustine ca PNL-ul ar fi avut membrii sai pe care sa-i trimita la concurs: "PNL-istii ar fi avut medici buni, membrii lor, care ar fi putut participa, economisti, juristi, ingineri, orice, ca stiti ca la acest concurs s-ar fi putut prezenta orice absolvent cu studii superioare, dar sa aiba minim doi ani vechime".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii