Mergi la conţinutul principal

Demisii la Inspectoratul Şcolar

 

Cei doi profesori acuzaţi că au luat mită pentru a facilita unui candidat promovarea examenului de bacalaureat au intrat astazi dimineata la ore. Totuşi, ei trebuie să respecte toate obligaţiile care le-au fost impuse prin măsura controlului judiciar.

Inspectorul de matematică Manuela Diaconescu în schimb este arestată la domiciliu, aşa încât nu poate merge la ore. Acestea vor fi suplinite de colegii de la Colegiul Aslan. În plus, contractul de management pe care-l avea cu Inspectoratul Şcolar a fost suspendat pe perioada în care va fi indisponibilă din cauza acuzaţiilor care i s-au adus, a explicat inspectorul general Iulian Danielescu. Suspendarea s-a decis în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar, care a avut loc astăzi la prânz. Tot în această şedinţă s-a aprobat şi demisia inspectorului de limba română, Adrian Simion, demisie care va intra în vigoare de luni.

Tot azi şi-a depus demisia de onoare şi inspectorul şcolar general adjunct Marius Damian. "Mie mi-a spus, e adevărat, că şi-ar da demisia de onoare, dar aceasta este adresată ministrului pentru că ministrul a făcut numirea. Vom vedea de luni ce se va întâmpla, pentru că domnul Marius Damian preluase şi atribuţiile doamnei Manuela Diaconescu. De luni mă voi gândi să văd cine va prelua funcţia de inspector pentru limba şi literatura română, acum nu pot să spun nimic pentru că doar ce am aflat şi eu vestea. Vreau să mă gândesc bine, să nu greşesc", a mai detaliat inspectorul şcolar general Iulian Danielescu.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro