Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Decizia Comisiei de Apel in cazul echipei Dinamo este una ridicola

Antrenorul formatiei FC National, Cristiano Bergodi, considera drept ridicola decizia Comisiei de Apel a FRF, care a hotarit ca Dinamo sa dispute meciul cu echipa bancara, din cadrul etapei a XXIX a Diviziei A, in afara Bucurestiului.
"Este o decizie ridicola, pe care nu o pot intelege. Sint niste reguli putin gresite, pentru ca o echipa trebuie sa fie sprijinita de suporteri. Numai in Romania se poate intimpla asta, ca o echipa sa fie sanctionata doar pentru ca suporterii scandeaza. In Italia nu se intimpla asa ceva", a spus Bergodi, care a mentionat, totusi, ca este bine pentru Dinamo ca va putea juca la Ploiesti cu spectatori.
Pe 25 mai, Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat gruparea dinamovista sa dispute o etapa cu portile inchise si a dictat o amenda de 30.000 de franci elvetieni, echivalentul in lei, in urma scandarilor rasiste ale propriilor suporteri la adresa jucatorului Mariko Daouda, la meciul cu FC Arges, din etapa a XXVIII-a a Diviziei A.
In urma apelului facut de conducerea FC Dinamo, Comisia de Apel a FRF a decis ca echipa Dinamo sa joace meciul cu FC National in afara Bucurestiului.
Intrebat daca isi va prelungi contractul cu FC National, scadent la sfirsitul lunii iunie, Bergodi a spus: "Nu stiu daca il voi prelungi, vom vedea, nu stiu inca. Trebuie sa ma gindesc bine, sa iau in calcul unele aspecte. Este adevarat ca presedintele CA, Constantin Iacov, mi-a facut o oferta, dar este devreme pentru a da un raspuns. Acum importante sint urmatoarele partide, si apoi vom discuta despre contract", a spus antrenorul formatiei FC National.
Bergodi a adaugat ca ar putea ramine in Romania, fie la FC National, fie la o alta echipa, daca va primi o oferta avantajoasa, atit din punct de vedere sportiv, cit si financiar.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii