Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A decis experienta

CSO Ianca: Durbaca - Caraman, Mindroiu, Rosu (min. 80: Constantin) - Postolea, Hrinca, Perca, Naziru (min. 60: Baciru), Ghivici (min. 75: Grozea) - Mocanu (min. 52: Dragota), Gatiu
Viitorul Insuratei: Tudor - Matei, Musat, Paraschiv, Bogdan (min. 46: Cheles) - Tanase (min. 60: Baicu), Vioreanu, Bratosin, Calatoaie - Balta (min. 60: Vicol), Berceanu
Arbitri: Alexandru Ciocan (Bucuresti) - Emil Pascu si Raluca Stefanescu, ambii din Ploiesti.

Ca intotdeauna, indiferent de locurile pe care le-au ocupat cele doua combatante in clasament, derby-urile in care au fost angrenate echipele din judetul Braila au fost aprig disputate si cu multe faze spectaculoase. Asa s-a intimplat si marti pe stadionul Stefan Vrabioru, la partida dintre CSO Ianca si Viitorul Insuratei.
Gazdele au inceput foarte bine jocul si, in chiar primul minut, Gatiu si Mocanu au ramas singuri cu Tudor, cei doi s-au invitat reciproc, primul a reusit totusi sa trimita mingea spre poarta, prea incet insa pentru a-l pacali pe portarul oaspetilor. Doua minute mai tirziu, Perca a trimis un lob de la 25 de metri si Tudor, cu un ultim efort, a deviat mingea de sub transversala. O faza in care oaspetii au avut si noroc deoarece mingea trimisa de mijlocasul echipei CSO a lovit si bara.
Si portarului Durbaca i-a suris norocul in doua rinduri, cind barele l-au salvat la suturile lui Bratosin (min. 5) si Balta (min. 6).
Scapate cu fata curata dupa aceasta sarja a formatiei vizitatoare, gazdele au avut din nou sansa de a deschide scorul in minutul 13 numai ca desi a primit o pasa foarte buna de la Gatiu, Perca nu a profitat de ea si a sutat de la mare distanta peste transversala portii lui Tudor.
Trei minute mai tirziu, tabela s-a modificat pentru prima data in favoarea oaspetilor. Vioreanu a executat foarte bine o lovitura libera, intreaga aparare a gazdelor a ramas fara replica si Tanase a impins mingea cu capul in poarta, in min. 16: 0-1.
Momentul psihologic al jocului s-a derulat in minutul 22 cind, de la doi metri, Gatiu nu a reusit sa trimita mingea in plasa la o mare greseala a lui Tudor.
Si cum ocaziile se razbuna, in minutul 26 Berceanu a majorat avantajul la 0-2, dupa o gafa de incepator a lui Mindroiu.
Gazdele au dominat finalul de repriza, insa, pe rind, Perca (min.27), Gatiu (min. 39) si Mocanu (min. 43) au incercat finalizari pretentioase si tabela a ramas nemodificata.

Vioreanu si Gatiu au ratat cele mai mari ocazii in repriza a doua

CSO Ianca a inceput bine si repriza a doua si putea reduce din diferenta chiar in minutul 47, numai ca Tudor a avut o interventie salvatoare la sutul lui Perca. La faza urmatoare gazdele au obtinut o lovitura libera si Hrinca a sutat violent insa mingea a fost blocata de Musat.
La fel ca si in prima parte oaspetii s-au aparat pe doua rinduri si cind au avut ocazia au declansat contraatacuri periculoase. Asa s-a intimplat in minutul 50 cind Berceanu a fost gasit liber la marginea careului mic al gazdelor insa el a aminat momentul sutului si a fost blocat de aparatorii centrali.
Oaspetii au mai inscris inca o data in minutul 63 prin Baicu si o mai puteau face o data zece minute mai tirziu daca Vioreanu ar fi reusit sa trimita mingea peste Durbaca, iesit inoportun din poarta.
CSO a avut din nou o perioada buna de joc insa jucatorii ajunsi la finalizare, Hrinca (min82) si Gatiu (min. 87, 89) nu au ales cele mai bune solutii. Gazdele au fost lipsite si de orice dram de sansa deoarece in minutul 87 Gatiu a reusit sa-l pacaleasca pe Tudor, dar a aparut salvator Calatoaie care a scos mingea de pe linia portii.
Tinind cont de raportul de forte din teren si numarul ocaziilor create de o parte si de alta scorul a fost cam sever. Viitorul Insuratei a cistigat deoarece a stiut sa profite de greselile personale facute de adversari, insa daca vor continua sa evolueze impreuna si vor munci mai mult, elevii lui Iacob Carst au toate sansele sa inceapa sa acumuleze puncte pretioase.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii