Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deci Basescu n-a fost si nu-i baut in cap!

Da, vreau sa-l apar pe Basescu Traian de furia consumatorilor de apa plata cu lamiie! D-na Udrea este un pic ocupata, probabil ca se antreneaza sa devina urmatorul prim ministru al Romaniei, dupa modelul Iuliei Timosenko din Ucraina. Deci ziceam ca vreau sa-i tin palma lui Traian Basescu, sa nu cumva sa se prabuseasca pe gresia de la Golden Blitz. Intr-adevar, onorata instanta, domnul presedinte a baut. Da, a baut alcool. Are insa circumstante atenuante, pentru ca, aflindu-se intr-un restaurant, doar nu era sa bea ceai, asa cum fac fitoasele astea care ma calca pe nervi. Era meci, frate. Meci greu la televizor. Iar inculpatul Basescu care tinea atit cu Steaua, cit si cu Rapidul, a scapat lucrurile, mai exact paharele de sub control. A ras o baterie de vin, a mai lichidat una si, pina sa-si dea seama ca aia ii trageau parchetul de sub picioare, arbitrul a fluierat sfirsitul meciului si inceputul bucuriei stelistilor. S-au calificat bulanosii astia, 'tu-i in gura sa-i darim pe toti ciobanii latifundiari din tara asta. Dupa aceea, ce sa vezi onorata instanta? In local a aparut Razboinicul Luminii, cunoscut si sub numele de Gigi Becali, care, normal, avea chef sa se razboiasca cu citeva pahare de vin. Asa este, domnu' procuror are dreptate: ospatarii au facut febra la antebrate. Da, si? Daca Basescu Traian nu ar fi consumat nimic, toata presa sarea ca arsa si il balacarea prin ziare ca, la valoarea lui de mare om in stat, sta ca scirtarul in circiuma si ocupa masa degeaba. Eu stiu ca atunci cind te duci la birt, faci consumatie. Faci vinzare, adica. Vreau sa adaug inca un lucru, onorata instanta. Domnul inculpat Basescu a stationat la Golden Blitz pana in jurul orei 5,00. Stiu, acest lucru a fost remarcat si de ziaristii care au filmat atit la fata, cit si la spatele locului. Problema este ca acesti ziaristi nu au precizat si ca in local, Primul Consumator al Tarii a baut apa plata, de i-a lasat pe ospatari in stocu' gol. Permiteti-mi sa depun la dosar nota de plata de la Golden Blitz din care reiese ca dl. Basescu & comesenii au comandat si, bineinteles, consumat nu mai putin de 26 de sticle de apa plata la jumatate. E mult, e putin? - la aceasta intrebare doar vezica domnului presedinte ne poate raspunde.

Si-alta data, si-alta data, o s-o faca si mai si mai (p)lata!

Am vazut in zilele care au urmat episodului de la Golden Blitz cum s-a afirmat ca presedintele era baut. Onorata instanta, domnia sa nu a negat nici un moment acest lucru. Normal ca era baut, caci doar nu era sa zica mincat, in conditiile in care in local nu s-au consumat decit doua pungi de alune. De aici insa si pina la a afirma ca era tapan de beat, ca nu a mai nimerit portiera de la masina sau ca a plecat fara sa semnalizeze stinga, mai este mult vin de baut. Onorata instanta, ce fel de justitie este asta? Cum vrem noi sa ne integram in UE, daca nu tinem cont de prezumtia de vinovatie. Este ca si cum, daca il vezi pe unul ca injura de mama focului pe strada, ca isi baga si isi scoate, ca da cu pumnul in stilpi si ameninta pe toata lumea, iar apoi il observi cum urca in casa, te si grabesti sa afirmi ca ar trebui judecat pentru tentativa de omor asupra nevestei. Ca la cit de nervos se prezenta, sigur era in stare sa comita o astfel de fapta. Asa si cu domnul inculpat Basescu Traian: la cite pahare de vin a baut (apropo, nimeni nu stie exact cite a baut dl. presedinte, nici macar domnia sa nu isi mai aminteste!) sigur era in stare de ebrietate! Serios? Si-atunci cum va explicati ca nu a provocat nici un accident rutier, daca era rupt de beat? Onorata instanta, solicit achitarea de indata a clientului meu si repunerea in drepturile care i-au fost confiscate de ziaristii care, de ce sa n-o spunem pe aia dreapta, obisnuiesc sa consume mult mai mult decit un fost marinar de cursa lunga. Aaa, vreti sa spuneti ca ei nu sunt presedinti de stat? Pai si e vina domnului Basescu Traian ca acesti jurnalisti nu au avut curajul sa se inscrie la alegeri decit ca simpli votanti? Va multumesc!
Baiete, adu-mi si mie o apa plata! Da, ma, exact dintr-aia de care i-ai adus domnului presedinte, ca tare parfumata mai este!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii