Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Decapitat de masina de deszapezire

Scene de cosmar, luni seara, in centrul satului Latinu: un necunoscut cazut pe sosea, in conditii inca invaluite in mister, a fost decapitat de un utilaj de mare tonaj, care l-a calcat exact pe cap.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca anchetatorii nu au reusit inca sa stabileasca imprejurarile macabrului eveniment: "In jurul orei 18.30, Ion U., 52 ani, sofer la "Concivia", conducea autospecializata de deszapezire nr. BR-20-CON pe Dumul National 23. Pe raza localitatii Latinu, conducatorul auto nu a observat o persoana care era intinsa pe carosabil si a accidentat-o mortal."
Desi au declansat o ancheta de amploare, ieri, pina la inchiderea editiei, politistii nu reusisera sa-l identifice pe barbat. De asemenea, anchetatorii continua investigatiile, pentru a elucida cum a ajuns barbatul lat in mijlocul drumului. Trupul mutilat al victimei a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru a se stabili daca necunoscutul a murit din cauza vreunui infarct sau excesului de alcool, inainte de a fi accidentat, sau in urma evenimentului rutier. Vom reveni
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii