Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Decapitat de masina de deszapezire

Scene de cosmar, luni seara, in centrul satului Latinu: un necunoscut cazut pe sosea, in conditii inca invaluite in mister, a fost decapitat de un utilaj de mare tonaj, care l-a calcat exact pe cap.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca anchetatorii nu au reusit inca sa stabileasca imprejurarile macabrului eveniment: "In jurul orei 18.30, Ion U., 52 ani, sofer la "Concivia", conducea autospecializata de deszapezire nr. BR-20-CON pe Dumul National 23. Pe raza localitatii Latinu, conducatorul auto nu a observat o persoana care era intinsa pe carosabil si a accidentat-o mortal."
Desi au declansat o ancheta de amploare, ieri, pina la inchiderea editiei, politistii nu reusisera sa-l identifice pe barbat. De asemenea, anchetatorii continua investigatiile, pentru a elucida cum a ajuns barbatul lat in mijlocul drumului. Trupul mutilat al victimei a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru a se stabili daca necunoscutul a murit din cauza vreunui infarct sau excesului de alcool, inainte de a fi accidentat, sau in urma evenimentului rutier. Vom reveni
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii