Mergi la conţinutul principal

Debut cu dreptul pentru voleibalistele de la Sport Plus

• echipa brăileană de minivolei se află pe locul al doilea în grupă, după primul turneu de sală

 

Echipa de minivolei fete de la Sport Plus a început Campionatul Naţional la Buzău, unde, după trei meciuri s-a clasat pe locul al doilea în grupă, la doar două puncte în spatele primei clasate, CSS Bacău. Clubul brăilean de volei a reuşit să alcătuiască o echipă competitivă la fete în acest an şi doreşte să parcurgă un traseu cât mai lung în competiţia organizată de Federaţia Română de Volei. În weekend-ul trecut, Sport Plus Brăila, antrenată de Costi Baciu şi Elena Ivan (Girip), fostă componentă de bază a echipei Braiconf, a avut drept adversară în primul meci pe CSS Bacău. Formaţia brăileană a jucat de la egal la egal cu adversara sa, însă a pierdut meciul în setul decisiv. Istoria s-a repetat în partida cu CSM LPS Focşani. După un prim set câştigat lejer de voleibalistele pregătite de Baciu şi Ivan, echipa din Focşani a egalat la seturi şi apoi a preluat conducerea cu 2-1. Sport Plus a avut o revenire spectaculoasă, a egalat la seturi şi apoi a câştigat meciul în setul decisiv, demonstrând în acest fel că a fost echipa cea mai bună. În ultimul meci, formaţia brăileană s-a impus cu un categoric 3-0 în faţa echipei gazdă, CSS Buzău.

“Ştiam că vom trece testul la debut. Pregătisem cu grijă revenirea clubului în întrecerea naţională. La mijloc sunt copii şi, chiar dacă e vorba doar despre sport, ei trebuie să aibă o balanţă pozitivă a emoţiilor în raport cu competiţia şi cu rezultatele înregistrate. Sunt măndru că reprezentăm cu cinste voleiul brăilean. Ne pregătim să detronăm CSS Bacău, chiar la ea acasă, peste o lună”, a declarat Costi Baciu.

 

Clasamentul după primul turneu:

CSS Bacău 8 p

ACS Sport Plus Brăila 6 p

CSS Focsani 4 p

CSS Buzău 0 p

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro