Mergi la conţinutul principal

De sărbători, efective mărite în stradă

 

Efective sporite de poliţişti şi jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică în perioada Crăciunului şi a Anului Nou. Forţele de ordine sunt cu ochii de indivizii certaţi cu legea şi au grijă ca brăilenii să petreacă sărbătorile în linişte, fără incidente neplăcute.
În perioada 25-29 decembrie, 154 de poliţişti vor acţiona zilnic pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor, fiind pregătiţi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Din totalul poliţiştilor, 105 sunt de ordine publică, 29 de la rutieră şi 20 de la Serviciul de Acţiuni Speciale, Poliţia Transporturi, Investigaţii Criminale, Investigarea fraudelor şi Biroul arme, explozivi şi substanţe periculoase. "În mod deosebit, poliţiştii brăileni vor avea în atenţie şi manifestările publice organizate în aer liber (concerte şi spectacole) în municipiul şi judeţul Brăila. În caz de nevoie, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Poliţiştii atrag atenţia brăilenilor să aibă grijă de bunurile personale, atunci când se află la piaţă sau în magazine, să nu îşi lase copiii nesupravegheaţi şi să nu se lase amăgiţi de vânzătorii de "chilipiruri", de cele mai multe ori produsele fiind contrafăcute sau furate. În mijloacele de transport în comun, oamenii trebuie să fie atenţi la persoanele care se află în preajmă întrucât infractorii ies la atac în perioada sărbătorilor.
Cu prilejul Crăciunului şi a Anului Nou, peste 150 de jandarmi se vor afla în misiune şi vor patrula pe traseele unde municipalitatea organizează evenimente. De asemenea, în această perioadă, jandarmii brăileni au în atenţie şi zonele unde se constituie mari aglomerări de persoane, aşa cum sunt pieţele şi târgurile. Jandarmeria Brăila desfăşoară acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional specific iernii, prin monitorizarea respectării legislaţiei referitoare la regimul materialelor pirotehnice, petardele fiind acum la mare căutare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro