Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Pasti, copiii aduc bucurie in sufletele batrinilor

Sarbatorile Pascale sint un prilej pentru multi copii prescolari si scolari mici sa aduca putin soare in sufletul batrinilor aflati in Caminele din Lacu Sarat, "Sfintii Petru si Pavel" si "Sfintul Nicolae".
Chiar de dimineata, la Caminul Lacu Sarat au venit doua grupe, cea pregatitoare si cea mijlocie de la Gradinita nr. 23. Micutii au prezentat celor aproximativ 30 de batrini un mic program artistic, cintece si poezii cu subiect pascal. De asemenea, le-au daruit batrinilor si mici cadouri, fructe, cozonaci, oua rosii si felicitari lucrate chiar de ei. Cele doua grupe de copii sint indrumate de educatoarele Micsunica Nehoianu si Elena Petru. "In aceste momente de mare inaltare sufleteasca am vrut sa facem o bucurie batrinilor si sa-i invatam pe cei mici sa fie darnici, sa-i bucure pe batrini si sa-i respecte", a precizat educatoarea Micsunica Nehoianu.
Imediat dupa grupul micutilor de la Gradinita nr. 23, au oferit un spectacol batrinilor si alti 60 de elevi de la Scoala nr. 10. Copiii au oferit si ei daruri si au plantat flori. Acesta nu este primul an cind fac asemenea activitati, acestea devenind pentru ei chiar o traditie.
De atentie din partea copiilor s-au bucurat si batrinii de la Caminul "Sfintii Pentru si Pavel". Acestia au fost vizitati la ora 10.00 de un grup de elevi din clasa a III-a B de la Scoala "I. L. Caragiale", condusa de invatatoarea Florica Pipirigeanu. De asemenea, la Caminul "Sf. Nicolae" a avut loc o actiune similara realizata de copiii de la Gradinita nr. 12 "Sf. Nicolae".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii