Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De ieri, noul sef al CF Braila este Vasile Bratianu

"Nu imi este frica de munca" afirma noul presedinte executiv

De ieri, Vasile Bratianu a fost investit cu functia de presedinte executiv al CF Braila. Sarcina trasata de catre Consiliul de Administratie lui Bratianu este aceea de a lua masurile necesare pentru formarea unui colectiv tehnic care sa ajute echipa fanion a orasului sa se mentina in Liga a II-a.
Contactat telefonic Vasile Bratianu a facut citeva referiri la actuala componenta a lotului CF Braila si a explicat care vor fi obiectivele sale primordiale.
"E greu, dar nu imposibil ca echipa braileana sa ramina in acest esalon. Avem un lot tinar, fara experienta, deoarece a fost format in urma cu putin timp si de aceea cred eu ca suferim la nivelul relatiilor de joc. In perioada imediat urmatoare avem in plan doua lucruri foarte importante, sa aducem citiva jucatori cu experienta pe posturile deficitare si in felul acesta sa cream o echipa competitiva pentru retur, pe de alta parte sa acordam o atentie sporita Centrului de copii si juniori. Este o mare provocare pentru mine, dar nu imi este frica de munca. Voi fi sprijinit de oameni cu o mare experienta in domeniu si sint convins ca impreuna vom reusi sa ne atingem obiectivul" a declarat Vasile Bratianu.
Noul presedinte va anunta saptamina viitoare si staff-ul tehnic pe care va miza in cea de a doua parte a campionatului 2006-2007.

Palmares impresionant ca jucator

Actualul presedinte executiv face parte din generatia fostelor glorii ale fotbalului brailean. La 40 de ani, Vasile Bratianu are in palmares o cariera prodigioasa. El a inceput activitatea fotbalistica la FCM Braila, iar la virsta de 16 ani a fost transferat la divizionara C Petrolul Ianca unde a evoluat ca junior in teren pina in anul 1988.
A revenit la FCM Braila si a facut parte din echipa care anul urmator avea sa promoveze in Divizia A, esalon in care a evoluat pentru braileni pina in 1994 cind a optat pentru Dinamo Bucuresti. Dupa un tur de campionat in Stefan cel Mare, Pluto s-a mutat la Cluj unde a evoluat pentru Universitatea pina in 1997.
In perioada 1997-1998 a fost component al Otelului Galati, iar cariera de divizionar A si-a incheiat-o la Farul Constanta. In Divizia A Vasile Bratianu a adunat 227 de meciuri si a marcat 28 de goluri.
In anul 1999 Vasile Bratianu a revenit la Braila si a ajutat din teren Dacia Unirea sa revina in Divizia B dupa care a renuntat la activitatea fotbalistica. Nu s-a indepartat insa prea tare de lumea sportului rege, el detinind citeva functii administrative la echipele brailene la care a evoluat ca fotbalist, Petrolul si Dacia Unirea.

"Numirea lui Vasile Bratianu schimba in bine imaginea clubului" este de parere Ivan Dinu

Decizia Consiliului de Administratie nu l-a luat prin surprindere pe Ivan Dinu, managerul CF Braila. Fostul conducator al echipei fanion a orasului a considerat-o chiar benefica in acest moment foarte delicat al existentei ei.
"Este normala alegerea lui Bratianu in aceasta functie. Trebuie sa scimbam fata fotbalului brailean si sa capatam mai multa credibilitate, iar noul presedinte este un nume in fotbalul romanesc. Fata de mine, el are mai mult timp la dispozitie sa se ocupe de destinele echipei noastre. Ca membru al Consiliului de Administratie am fost de acord cu numirea lui in aceasta functie si cred ca ne aflam pe un drum bun" a declarat Ivan Dinu.
Fostul manager considera insa ca inoportuna inlocuirea actualilor antrenori. De asemenea, a mentionat faptul ca actualul lot nu poate evita retrogradarea si ca se impune transferul unor fotbalisti valorosi.
"Avind in vedere faptul ca mai este foarte putin timp pina la startul returului, eu personal consider ca nu este bine sa se schimbe antrenorii. Iuga si Baldovin au lucrat cu jucatorii si le cunosc posibilitatile. Important in acest moment este cooptarea grabnica a unor fotbalisti de valoare altfel sansele noastre de a supravietui in acest esalon sint minime" a mai adaugat Ivan Dinu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii