Mergi la conţinutul principal

De ce să alegi o mașină de spălat Samsung

Când Samsung a lansat prima mașină de spălat pe piață în 1974, cu siguranță nu și-a imaginat să producă modelele pe care le vinde astăzi. Pe atunci, spălarea și centrifugarea se făceau în două tambururi diferite. Dar când au analizat că această procedură este total ineficientă, în 1979 au început să creeze mașini de spălat moderne.

Cu siguranță îți amintești când mama sau bunica ta îți povestea cum spăla hainele „de mână”. Sau poate ai experimentat-o ​​chiar tu. Din fericire, nu mai trebuie să ne facem griji pentru spălarea rufelor, în ziua de astăzi. Mașinile de spălat rufe Samsung au venit în ajutorul nostru.

Care sunt caracteristicile care disting o mașină de spălat Samsung?

Brandul și-a dorit întotdeauna să se diferențieze de zecile de companii de mașini de spălat care concurează cu el. Și pentru a atinge acest obiectiv au fabricat mașini de spălat cu tehnologii inovatoare. Iată câteva dintre acestea:

Qrator - Pe telefon este instalată o aplicație pentru a da comenzi mașinii de spălat rufe fără ca tu să fii lângă aparat. Când îți cunoaște deja ciclurile obișnuite de spălare, mașina de spălat îți sugerează cum să le îmbunătățești: recomandă doar modificări ale duratei procesului. Aplicația va trimite notificări pe mobil dacă există daune de orice fel.

Echo Bubble - Intenția este ca săpunul să facă bule pentru a proteja hainele de decolorare și pentru a-și menține textura originală. Bulele pătrund mai ușor în țesătură și elimină murdăria mai repede, ceea ce se traduce prin economii de energie.

Tehnologia invertorului digital - Utilizarea magneților face motorul unei mașini de spălat mai silențios și mai puternic. Aceste motoare consumă mai puțină energie decât cele standard. Ele au, totodată, o durabilitate mai mare.

Îngrijirea particulelor de praf - Îndepărtează 99% din particule. Agită hainele astfel încât praful să se separe. Pulberea se amestecă cu apa și este evacuată în spatele mașinii de spălat. De asemenea, curăță tamburul cu jeturi de apă.

Abur dezinfectant – Curăță și dezinfectează îmbrăcămintea folosind abur. Omoară 99,9% dintre bacterii: apa spumantă la peste 100°C ucide orice agent patogen în câteva minute.

Care sunt beneficiile să folosești o mașină de spălat Samsung?

Ca marcă cunoscută pe piața de electrocasnice, Samsung se remarcă prin faptul că oferă anumite avantaje clienților săi de mașini de spălat.

  • Consum mai mic de energie: Dacă vezi legenda „energie A++”, înseamnă că acest model economisește cu până la 20% mai multă energie electrică decât orice altă mașină de spălat. Ajută-ți buzunarul și mediul înconjurător.
  • Economie de apă: Se traduce cu 1 l mai puțin pe kilogram dacă o comparăm cu modelele convenționale.
  • Curățarea tamburului ECO: o mașină de spălat Samsung își curăță tamburul într-un mod ecologic. Nu folosește detergenți chimici, ci mai degrabă elimină 99,9% din bacterii prin rotații rapide și vibrații ale tamburului. Mașina de spălat în sine îți va spune când este timpul pentru o curățare.
  • Odorizant rufe: Tehnologia Air Wash, bazată pe aer cald, dezodorizează hainele înlăturând orice miros neplăcut. La rândul său, îndepărtează ridurile fără a folosi apă sau detergent. Această caracteristică este disponibilă numai pe modelele high-end.

Ce înseamnă codul de pe eticheta mașinii de spălat rufe Samsung?

Primele două litere: Dacă apar două W, înseamnă că este o mașină de spălat cu încărcare frontală. Dacă, în schimb, vezi WD, avem de-a face cu un model de mașină de spălat uscată.

Următoarele două numere: Se referă la greutatea încărcăturii hainelor pe care o poate susține mașina de spălat. Desigur, reține că vei vedea numere din două cifre, dar în realitate trebuie să elimini ultimul zero, de exemplu, 80 se traduce în 8 kg de încărcare.

Litera următoare: Înseamnă anul de fabricație. Pentru a ști la ce an se referă fiecare literă, trebuie să ții cont de faptul că 2015 este reprezentat grafic cu un J, 2016 cu un K, 2017 cu un F, 2018 cu un G și așa mai departe.

Penultimul număr: Vorbim despre seria unei mașini de spălat. Dar este interesant de știut că dacă cifra este mai mare, atunci și intervalul va fi mai mare.

Al șaptelea număr: exprimă viteza de centrifugare care poate varia de la 800 (numărul 8) la 1.400 (numărul 4) de rotații pe minut. Există, de asemenea, 1.000 rpm (0), 1.100 rpm (1), 1.200 rpm (2) și 1.300 rpm (3).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro