Mergi la conţinutul principal

De astăzi, servicii mai scumpe la Poșta Română

Poşta Română a mărit tarifele începând de astăzi. Astfel, trimiterea unei scrisori în regim neprioritar în afara României prin Poșta Română costă 3,5 lei, de la 1,6 lei până ieri.
Pentru o scrisoare neprioritară pe teritoriul național, Poșta Română cere acum 1 leu în regim neprioritar și 1,6 lei - prioritar, la care se adaugă 1,4 lei dacă expeditorul dorește să trimită corespondența recomandată.
„Aceste tarife au rămas neschimbate în ultimii 12 ani, în timp ce cheltuielile companiei, în mod firesc, au crescut în același interval. În același timp, în acord cu o politică bugetară coerentă a companiei, s-a impus o aliniere a costurilor pe care le suportă operatorul național de servicii poștale la costurile percepute de partenerii poștali europeni pentru același serviciu sau produs", au declarat pentru presa centrală reprezentanții companiei.
Mai mulți brăileni au sesizat în această dimineață faptul că, în momentul în care au dorit să trimită corespondența prin Poșta Română, au fost nevoiți să-și supra-timbreze plicurile din cauză că la ghișeele companiei nu existau timbre care să acopere valoarea exactă a serviciului la noile tarife aplicate începând de astăzi.
La nivel național compania are o rețea ce depășește 5.600 de unități, fiind astfel și cel mai mare operator de profil din România.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro