Mergi la conţinutul principal

Daruri de la angajații Penitenciarului Brăila, pentru copiii la care Moșul nu ajunge...

* anul acesta, în pragul sărbătorilor de iarnă, angajații Penitenciarului Brăila au dorit să aducă bucurie și căldură în sufletul unor copii  care aveau nevoie de alimente, hăinuțe și nu în ultimul rând jucării

 

 

Anul acesta, în pragul sărbătorilor de iarnă, angajații Penitenciarului Brăila au dorit să aducă bucurie și căldură în sufletul unor copii, care aveau nevoie de alimente, hăinuțe și nu în ultimul rând jucării.

Însoțitorii lui Moș Crăciun au fost chiar angajații Penitenciarului Brăila, aceștia s-au oprit,  în data de 22 decembrie, la 2 familii nevoiașe, din comuna Ciocile, pentru a le îndeplini celor mici câteva dintre dorințele pe care aceștia le exprimaseră părinților.

Toți cei mici au primit jucării, dulciuri, hăinuțe, fructe dar și un brad, pentru a se bucura mai mult de magia sărbătorilor, încununând cu zâmbetele lor misiunea de suflet purtată de polițiștii de penitenciar din cadrul Penitenciarului Brăila. „ Noi, poliţiştii de penitenciar, le mulţumim pentru că ne-au dat prilejul să facem parte din această poveste care este, în esenţă, despre a dărui din suflet şi cu sufletul din timpul, grija şi iubirea faţă de cei de lângă noi. Prin aceste acţiuni, angajații Penitenciarului Brăila au vrut să aducă o scânteie de lumină în viaţa unor oameni şi să contribuie la asigurarea unui minim necesar cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, a declarat comisar șef de poliție  penitenciare Simona Kober, purtător de cuvânt al Penitenciarului Brăila.

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro